deterjan önerilerinize açığım

aras5527

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2024
21
7
27
arkadaşlar ben perwol kullanıyordum yani kendimi bildim bileli. eskiden çok daha kaliteliydi.aldığım hiç bir sıvı deterjan onun yerini tutmuyordu.
şimdi geçen hepsiburadadan aldım ne kokusu güzeldi kalıcıydı ne de renklerde kalıcılık oldu. leke de çıkarmadı neyse bitirdim onu zorla gittim o sahtedir diye migrostan aldım kokusu daha fazla evet , daha kalıcı ama yine aynı kalite yani temizlemiyor sanki.. çıkan çamaşırlar lekeleriyle çıkıyor

beyazlara çamaşır sodası kullanıyorum yine bembeyaz olmuyor.

makinamda mı sorun var(altus ) , yıkamayı mı yanlış yapıyorum(beyazlar 40 derece de yaklaşık 1.30 2 saat yıkanıyor. renkliler de 30 derecede 1.30 2 saat yıkanıyor).
lütfen kendi bildiklerinizi yazarsanız sevinirim :)
şimdiden teşekkürler.

Omo kullanıyorum beyazlar için koslada ekliyorum ama yıkama yapmadan önce durulama yapıyorum ben sonra deterjan ekleyip başlatıyorum
Renklilere de aynı şekilde ayrı ayrı detarjanlar kullanıyorum hepsi içinde kosla da kullanıyorum çokda memnunum komşularım hep sorar nasıl bu kadar bembeyazlar diye

Bizim makinemiz de altus, boron'un yeni çıkan mavi paketli aqua bor'unu kullanıyorum aşırı memnunum hem beyazlarda hem renklilerde. Kokusu da güzel. Yalnız ilk çıkan kırmızı renkli boronlardan bahsetmiyorum, ondan hiç memnun kalmamıştım.

X