• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

detaylı utrasonda baş ve uyluk kemiği arasında ki fark

fatmacanmsss7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
11
2
1
25
merhaba kızlar 2 gün önce organ taraması yaptırdım bebeğim 21+1 di ama 1 hafta önde gidiyor baş(bpd) 22+2 ama uyluk (fl) 21+1 di perinatolog 3,4 gün arası olsa normal ama bi hafta var genetik de olabilir başka bi sıkıntı da olabilir dedi kendi kadın doğum doktoruma sonuçları atmamı istedi kadın doğum doktorum 1 haftanın nırmal olabileceğini söyledi daha sonrasında perinatolog doktorumla konuşunca bugun beni aradı ve zaman geçmeden perinatoloji bölümüne gitmemi istedi yarın için randevu aldım ama sizin başınıza böyle bi şey geldi mi ? yarına kadar fikir almak istiyorum

Bende 34+4 haftadayim suan. C.tesi kontrolumde fl 37+4, bdp 36+0 cikti. Bu durumla ilgili herhangi bir olumsuz yorum yapmadi doktorum. Bebegim zayifmis, benim beslenmemle ilgili sorunlardan bahsetti. Ancak baş ve uyluk haftasinin farki hic gundem olmadi.

Bende 34+4 haftadayim suan. C.tesi kontrolumde fl 37+4, bdp 36+0 cikti. Bu durumla ilgili herhangi bir olumsuz yorum yapmadi doktorum. Bebegim zayifmis, benim beslenmemle ilgili sorunlardan bahsetti. Ancak baş ve uyluk haftasinin farki hic gundem olmadi.
maşallah Allahım sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :KK200: benimde cumartesi kendi doktorum bi sıkıntıgörmedi ama her ihtimale karşı perinatalogla konuşmuş onla konuşunca beni bugun aradı araştırılmasını istedi ilk hamilelik olunca insan çok tedirgin oluyor

Back