detaylı utrason

sevcan2109

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
4
0
23
Kızlar kafam çok karışık doktorlar vs detaylı utrason çektir diyorlar ama kaynanam ve cevremdekiler çektirme bebeğe zararlı yada bişi deseler gebeliğin kötü geçer vs kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım

Kızlar kafam çok karışık doktorlar vs detaylı utrason çektir diyorlar ama kaynanam ve cevremdekiler çektirme bebeğe zararlı yada bişi deseler gebeliğin kötü geçer vs kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım
Kayınvalideniz ve çevrenizdeki kişiler kadın doğum alanında uzman sanırım. Yapmayın lütfen . Tabi ki onları dinlemeyeceksiniz. Detaylı ultrasonda tek tek tüm organları a dan z ye kontrol ediliyor. Böyle cahillik olmaz o zaman hiç gitmeyin doktora . Kendi zamanlarında yok diye siz de mahrum kalın istiyorlar resmen. Evlerden ırak.

Kayınvalideniz ve çevrenizdeki kişiler kadın doğum alanında uzman sanırım. Yapmayın lütfen . Tabi ki onları dinlemeyeceksiniz. Detaylı ultrasonda tek tek tüm organları a dan z ye kontrol ediliyor. Böyle cahillik olmaz o zaman hiç gitmeyin doktora . Kendi zamanlarında yok diye siz de mahrum kalın istiyorlar resmen. Evlerden ırak.
Çok haklısın ilk gebeligim bende bilgisizim herkes bişi der tanı en iyisi doktorların dedikleri

İkili, üçlü testleri fetal dna vs yaptırmadım ama detaylı ultrason oldukça gerekli. Organların herhangibirinde bı sıkıntı var mı yok mu görürsünüz ona göre de doğuma tedbirli girilir

Çok haklısın ilk gebeligim bende bilgisizim herkes bişi der tanı en iyisi doktorların dedikleri
Tabi ki en iyi onlr biliyor canım. Hepimiz yaptırdık yaptırıyoruz kimse zarar görmedi. Belki bir organında bi zarar var allah korusun doğuma kadar uygun şartlar hazırlanır belki önlem alınır. Organlarda Büyüklük küçüklük vardır acil tedavi takviye bir şeyler yapılır. Sakın ihmal etme.

normal ultrasonla aynı mantık. sadece cihazlar daha gelişmiş be perinatologa baktırıyorsunuz yani kadın doğumcudan daha detaylı bilgi veriyor.

ben girdim detaylı ultrasona. hiç de sorun yasamadım. gayet de keyifliydi 🥰🥰

Tabiki kesinlikle detaylı usg yaptırmalısınız. Bebekte olası bir soruna karşı doğumdan sonra gerekli önlemlerin alınması veya daha yetkin bir hastanede doğum yapmanız gerebilir. Hamilelikte hiçbir test yaptırmasanız bile detaylı usg kesinlikle şart.

X