detaylı ultrasyon

mellda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
15
0
Arkadaşlar detaylı ultrasyon yaptırmam gerekli İstanbul da bilidiğiniz iyi bir doktor var mı?
Aranızda Prof. Dr. Recep Has'ı tanıyanız varmı?

Arkadaşlar detaylı ultrasyon yaptırmam gerekli İstanbul da bilidiğiniz iyi bir doktor var mı?
Aranızda Prof. Dr. Recep Has'ı tanıyanız varmı?

canım rcep bey bızımdoktorumuz ve c.tesı ordaydım cok ıyı hatta mukemmel bır dokyor tavsıye ederım gıt memnun kalırsın bız cok memnun kaldık ısının uzmanı ve cok ılgılı

arkadasım detaylı ultrasonu neden cektırıyorsun bır problem mı var

canım rcep bey bızımdoktorumuz ve c.tesı ordaydım cok ıyı hatta mukemmel bır dokyor tavsıye ederım gıt memnun kalırsın bız cok memnun kaldık ısının uzmanı ve cok ılgılı

Bu doktorun sadece özel muayenesimi var. Muaneye ücreti ne kadar veriyorsun arkadaşım?

arkadaşım kaçıncı haftadasın doktor önlem olark benden de istedi de ondan sordum.

ben de 23.haftaya giriyorum ben de çektirecegim fakat kafam karıştı.bu ultrasonun adı 2.düzey ultrason mu?

Evet 2. düzey ultrasyon bence herkesin bunun yaptırması gereklİ. Çünkü bebekle ilgili hemen hemen herşeyi görüp sorun varsa anlaşılabiliyor.Gerekli tedaviye de başlanıyor.

Bu doktorun sadece özel muayenesimi var. Muaneye ücreti ne kadar veriyorsun arkadaşım?

canım benım bıldıgım kadarıyla evet sadece ozel muayenesı var zaten cok hastası var 250 ytl ucretı yerıde osmanbeyde ama gercekten cok ıyı bır doktor tavsıye ederım sana kım tavsıye ettı bılmıyorum ama ıyı bır doktor bulmus

slm bende recep hasa gıdıyorum ve gerçekten çok menunum yeri evt osmanbeyde ve 250 milyon ucreti ben ıkıncı duzeye girdim 12 haftamda ve çok geniş bilgi aldım ondan çok menun kaldım tavsiye ederim

slm bende recep hasa gıdıyorum ve gerçekten çok menunum yeri evt osmanbeyde ve 250 milyon ucreti ben ıkıncı duzeye girdim 12 haftamda ve çok geniş bilgi aldım ondan çok menun kaldım tavsiye ederim

bende ayrıntılı ultrason için gitmiştimm....doğuma giriyormusunuz die sordum bazen giriyorumm, sende bi problem gözükmüyor dr.una devam et demiştiii...:sm_confused::sm_confused:
farklı yerlerdennn çok metini duydumm daha önce çapadaydı yeni muayene açtı..

ayrıca 250 demiş arkadaşlarr muayene+ultason ücretii 250 ytl..
ben sadece 150 ödemiştimm ayrıntılı ultrason içinn ....(3 hafta önce gittimm)

X