detaylı ultrasonda yanılma payı ne kadar

melekb82

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
13
5
6
42
Merhaba kızlar. Daha önce başka bir başlıkta konu acmistim kesemiz sag tupe yakındı ve sonrasinda da ilk 3 ay dusuk tehlikesi vardi.hep sabrettik çok şükür kızımla 24.haftamiza geldik.fakat şimdi de başka bir sorunumuz var malesef.22.haftada detaylı ultrasonu yapan doktor kızımın sağ böbreğinde genişleme olduğunu ve takip edilmesi gerektigini sol böbrekte sorun olmadığını söyledi. Ertesi gün kendi doktorumuzla raporu paylaştık ve o da aynı şeyi söyledi hatta bobreklere baktı ve bize ikisi arasındaki boyut farkını gösterdi. 2hafta sonrası için de yani perşembe günü kendi hastanemizin perinatolagundan randevu alıp dopplere girdik.doktorumuz sağ böbrek büyüklüğünü onayladi fakat sol böbreği göremedim dedi 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi.kafayı yemek üzereyim 2 hafta önce gördükleri neydi o zaman nereye gitti bu böbrek. Zaten diğeri de normal değil çok endiseliyim kızlar başına böyle bişey gelen var mı?

Canım inş kuzunu sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin herşeyi.. Benmde bebeğimin parmaklarını 4 saymışlardu doktor epeyce uğraştı ama 4 dedi sonra 2 kez bakıldığında 5 saydı o yüzden az çok biliyorumm ne hissttiğini inş herşey yoluna girer..

Canım inş kuzunu sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin herşeyi.. Benmde bebeğimin parmaklarını 4 saymışlardu doktor epeyce uğraştı ama 4 dedi sonra 2 kez bakıldığında 5 saydı o yüzden az çok biliyorumm ne hissttiğini inş herşey yoluna girer..

Yaa stresli gunler gecirmişsinizdir ama sonu güzel olmuş.inşallah bizim kızımız için de öyle olur.teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin

Yaa stresli gunler gecirmişsinizdir ama sonu güzel olmuş.inşallah bizim kızımız için de öyle olur.teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin
merhaba aradan yıllar geçmiş ama be yine de sizi merak ettim.
kızınız nasıl acaba? inşallah herhangibir rahatsızlığı yoktur.
bende şu an tüpe cok yakın bir gebelik geçiriyorum . onu araştırırken postunuza denk geldim...
umarım herşey sizin adınıza çok güzel olmuştur..

Back
X