- Konu Sahibi ceycey4444
Kızlar 18 haftalık hamileyim dün detaylı ultrasonda bebeğimin kalbinde beyaz leke görüldü 10 gün bekliyelim dedi başka doktora gidersen down teşishi koyuyorlar başka doktora gitme dedi başına böyle bir durum gelen varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum Allah razı olsun araştırmışsın bende okudum baya herkez bişey yazmış bu 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum cevabın için çok saol canım benimCanım okudum şimdi tek başına lekelenme bir anlam ifade etmiyormuş kalpte kireçlenme olarak geçiyormuş ve zamanla kayboluyormuş 1-2 kan testi yapılırmış birde bebeğin ense kalınlığı ve diğer uzuvlarının kalınlığına göre değerlendirilirmiş. O yüzden doktorunla yeniden konuşup detaylı bilgi al bebeğin ense kalınlığı boyu bacak boyu hepsini öğren bakalım. Zaten ultrasonda da yazar hu bilgiler.
Yok canım birilerinin yazdıklarını okuma ben doktor sitesinden okudum doktor açıklamalarını. İçini ferah tut sağlıkla gelsin bebeğin inşallahhhKuzum Allah razı olsun araştırmışsın bende okudum baya herkez bişey yazmış bu 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum cevabın için çok saol canım benim
İnşallah kuzum Allah razı olsun çok saol inşallah bişey çıkmıcak bebeğimdeYok canım birilerinin yazdıklarını okuma ben doktor sitesinden okudum doktor açıklamalarını. İçini ferah tut sağlıkla gelsin bebeğin inşallahhh
Kızlar 18 haftalık hamileyim dün detaylı ultrasonda bebeğimin kalbinde beyaz leke görüldü 10 gün bekliyelim dedi başka doktora gidersen down teşishi koyuyorlar başka doktora gitme dedi başına böyle bir durum gelen varmı
evet canım kızım doğdu bi sorun yok sadece kalbinde üfürüm vardı şimdi gene hamileyim oğlum olcak inşallah onun kalbindede beyaz leke var bişey olmaz inşallah oda doğunca doktor sorun yok dediMerhaba. Benim de detaylı ultrasonda leke göründü doktor tek başına bir ifade etmiyor. Dedi başka bulguya rastlanmadığı için. Senin durumun ozaman ne oldu. Tekrar hamile misin?
evet canım kızım doğdu bi sorun yok sadece kalbinde üfürüm vardı şimdi gene hamileyim oğlum olcak inşallah onun kalbindede beyaz leke var bişey olmaz inşallah oda doğunca doktor sorun yok dedi
19 haftamdayken 3 lu taramada biyokimyasalim1.53 cikti buyuk ihtimalle down lu dediler amniyosentez yaptirdjm tertemizdi sonuclar bu aralar nifty testleri ve amniyosentezler meshur olduguicin sirf bu testlerin yaptirilmasi adina herkese down sendromu diyorlar her 3 gebeden 2 sine mutlaka boyle söyleniyorKızlar 18 haftalık hamileyim dün detaylı ultrasonda bebeğimin kalbinde beyaz leke görüldü 10 gün bekliyelim dedi başka doktora gidersen down teşishi koyuyorlar başka doktora gitme dedi başına böyle bir durum gelen varmı
Sevgili anneler ikili test sonucu 1/250 altında çıkmış olan (benim 1/219 çıktı) ve detaylı ultrasonda tüm herşey normalken(ense kalınlığı,burun yapısı,böbrekler,kol bacak uzunluğu vs hepsi normal) sadece kalpte beyaz bir leke çıkmış olan kimse var mı? Sonrasında sağlıklı bir doğum gerçekleştiren annelere şu an çok ihtiyacım var,amniyosentez yaptırmalı mıyım şu durumda özelde 2bintl üniversite hastanesinde de corona var ne yapacağımı bilmiyorum nolur içime su serpecek bir anne yazsın bana..
Kelebekk47 çok teşekkür ederim cevabına keşke ben de yaptırmasaydım şu lanet ikili testi.. 2 hafta sonra perinatolog 2.randevuya çağırdı o zaman inşallah lekede küçülme vs olur senin dediğin gibi..söyleyecekleri şeyi burdan da yazarım benim gibi anneler varsa diye..
Merhaba bebeginiz saglikla dogdu mu nasil simdi ?Merhabalar 19 haftalık hamileyim,bugün detaylı ultrasona girdim bebeğimin tüm uzuv ve bulguları (ense kalınlığı,burun yapısı,bacak kol uzunluğu,böbrekler,kalp damar yapısı vs)hepsi normalken kalbinde beyaz leke bulgusu olduğunu söyledi doktor, yüzde yüz bir sorun olmadığını öğrenmek istiyorsak amniyosentez testi önerdi. Allah bullak oldum,test hem çok pahalı 2bin TL hem de Allah korusun kötü birşey çıkarsa ne yaparım bilemiyorum.Sorum şu,acaba daha önce benim gibi bulguları normal ama kalbinde beyaz leke görülmüş ve buna rağmen sağlıklı doğum yapmış anneler var mi? Diğer bütün bulgular normalken bu leke ne demek oluyor? Lütfen bilgisi olan yazsın