Canım benim bir daha ki muayenene kadar sakin ol. Bende de azlık vardı. Havuç suyu Deveci armudu çok iyi geliyor su azlığı için bana oksapar 400 mg sulandırıcı iğne verdi doktor sonra düzeldi doktor uygun görürse talep edebilirsiniz yada gecikmeden danışın. 2 hafta ileri geri olması normal dedi doktorum merak etme herşey yolunda benceKızlar merhaba ben normalde 22+3 günlük hamileyim yani doktorumun takibinde son adet tarihim ve haftan uyuyor bugün detaylı ultrasona girdim. Bebeğim pozisyonu pek iyi değildi doktor sadece beynini ve ellerini kollarini gördü organları için ve kalbi için haftaya gel dedi. Bakarken su tuketmiyor musun aminyon sıvısı sınırda az degil ama biraz daha olsa iyi olur dedi bende normal de çok su içen biriyim. Sonra doktor haftami sordu bende söyledim burada 20 hafta 5 gün gözüküyor dedi bebeğin küçük dedi anlayamadım söyledikleri kötü birşey mi o tarz da söylemedi ama korktum bana cevremdekiler stres yaptığın için bebek çişini yapamıyor bu yüzden suyu azdır dediler ben stresli değilim ama normal bir hayatım var çok şükür arada takıldığında şeyler oluyor ama stresli değilim sizce bu durumdan korkmalı miyim çok endişeliyim lütfen içimi rahatlatın kızlar
Belki pıhtılaşma olduğu için de bebek tam beslenememis olabilir sulandırıcı kolaylaştırıyor diye biliyorum ama doktoruna danışınKızlar merhaba ben normalde 22+3 günlük hamileyim yani doktorumun takibinde son adet tarihim ve haftan uyuyor bugün detaylı ultrasona girdim. Bebeğim pozisyonu pek iyi değildi doktor sadece beynini ve ellerini kollarini gördü organları için ve kalbi için haftaya gel dedi. Bakarken su tuketmiyor musun aminyon sıvısı sınırda az degil ama biraz daha olsa iyi olur dedi bende normal de çok su içen biriyim. Sonra doktor haftami sordu bende söyledim burada 20 hafta 5 gün gözüküyor dedi bebeğin küçük dedi anlayamadım söyledikleri kötü birşey mi o tarz da söylemedi ama korktum bana cevremdekiler stres yaptığın için bebek çişini yapamıyor bu yüzden suyu azdır dediler ben stresli değilim ama normal bir hayatım var çok şükür arada takıldığında şeyler oluyor ama stresli değilim sizce bu durumdan korkmalı miyim çok endişeliyim lütfen içimi rahatlatın kızlar
Sağlıklı doğsun da hiç birşey istemiyorum doktorda suyun sınırda olmasının üstünde durmadı zaten aklım bu yüzden çok karıştı moralim çok bozuldu korkmalı miyim korkmamali miyim anlamadimÇişle stresle alakası yok. Yapı meselesi. Belki annenin de gebelikleri bu şekilde geçiyordu. Kendi kadın doğumcuna anlatırsan kan sulandırıcı verebilir.
Bizim beybi de küçük çıkmıştı detaylıda. Doktor annene sor bakayım kaç kilo doğmuşsun dedi bana. Aradım annemi orada max 3 kilo dedi. Doktor dedi ki senin bebeğin 3 kilo doğarsa sevin 2700 falan diyorum dediöyle de doğdu yani. Bazı şeyler genetik
Keşke içimi rahatlatabilsem sürekli kafamda kötü düşünceler sürekli ağlıyorum söylenenler beni tatmin etmiyor sanki hergun hastanrye gidip görmek istiyorum psikolojimi çok yıpratıyor bu durumCanım benim bir daha ki muayenene kadar sakin ol. Bende de azlık vardı. Havuç suyu Deveci armudu çok iyi geliyor su azlığı için bana oksapar 400 mg sulandırıcı iğne verdi doktor sonra düzeldi doktor uygun görürse talep edebilirsiniz yada gecikmeden danışın. 2 hafta ileri geri olması normal dedi doktorum merak etme herşey yolunda bence
İcini rahatlatmayı beceremezsen,kötü düsüncelerden kurtulmazsan kendine ve bebeğine daha cok zarar verirsin.Bunu düsünerek kontrol gününe kadar rahat olmalısın bence.İnsallah bir sey yoktur varsa da bunu düsünüp üzülerek değiştiremezsin böyle düsünüp sakince beklemek daha mantıklı.Üzülmek stres olmak bir fayda sağlamayacak sonucta.Keşke içimi rahatlatabilsem sürekli kafamda kötü düşünceler sürekli ağlıyorum söylenenler beni tatmin etmiyor sanki hergun hastanrye gidip görmek istiyorum psikolojimi çok yıpratıyor bu durum
Evet öyle kimi sinirdayken sağlıklı doğum yaptığını yazarken kimi doktoru herşey yolunda demesine rağmen ölmüş bebekleri bunları düşününce çok üzülüyorumİcini rahatlatmayı beceremezsen,kötü düsüncelerden kurtulmazsan kendine ve bebeğine daha cok zarar verirsin.Bunu düsünerek kontrol gününe kadar rahat olmalısın bence.İnsallah bir sey yoktur varsa da bunu düsünüp üzülerek değiştiremezsin böyle düsünüp sakince beklemek daha mantıklı.Üzülmek stres olmak bir fayda sağlamayacak sonucta.
Düsünüp üzülmek size fayda sağlayacak mı?İnsallah yoktır ama varsa bile üzülmek ,kötüyü düsünüp birden biyolojik olarak sizi iyilestirip tüm sorunları ortadan kaldıracak mı?Öyle olacaksa evet sürekli üzülün,kurun ama öyle değil işte.Bunlar sadece size ve bebeğe zarar stres üzüntü.Evet öyle kimi sinirdayken sağlıklı doğum yaptığını yazarken kimi doktoru herşey yolunda demesine rağmen ölmüş bebekleri bunları düşününce çok üzülüyorum
Suyu mu azdı onundaAbimin bebeği için de aynısını söylediler canım minyon bebek olacak gelişimi geri ufak bir bebek olacak dediler sürekli bizi de korkuttular açıkçası zayıf doğacak diye ama 38 haftada 3 buçuk kilo 52 cm bir kızımız oldu çok şükür şu an 5 aylık 68 cm boyu 7.5 kilo bir tosun yani sıkma canını.
Bende aynı şeyi yaşadığım için biliyorum daha 12. Hafta idi suyun az dedi yatış dedi sevk dedi. Başka doktorlara gittim. Kime sordu isem havuç suyu Deveci armudu dedi. Doktorum sulandırıcı yazdı bebek beslensin diye pıhtılaşma da engel oluyor. Üstelik lekelenmelerim vardı. Şimdi 23. Haftadayiz detaylı ultrasonda herşey iyi çıktı. Ben de günlerce ağladım üzüldüm çok normal anlıyorum sizi anne yüreği. Her doktor yazmıyorda ama iyiki yazmış. Yani isterseniz siz talep edin. Çünkü pıhtılaşma bebeğin beslenmesini de etkileyen bir durum demişti doktorum kan civiklasarak o geçişi kolaylaştırıyor üstelik 2 hafta ileri geri olması toparlanıyor ileriki haftalarda. VE SUYUN A diye yazdım demişti sonra toparladı.Sağlıklı doğsun da hiç birşey istemiyorum doktorda suyun sınırda olmasının üstünde durmadı zaten aklım bu yüzden çok karıştı moralim çok bozuldu korkmalı miyim korkmamali miyim anlamadim
Özellikle taze sıkılmış havuç suyunu tavsiye ederim hem bebeği besler hemde suyu arttırıyor. Arkadaşlarım da da böyle sorunlar oldu doktor havuç suyu demiş. Bana da ebe dedi. Fakat fazla tüketilmesi şekere sebep olabiliyor. Ben 1 hafta tükettim ilk 3 gün sabah aksam bir bardak tükettim sonra günde 1 sonra arada indirdim. Suyu artar ise beslenmesi kolaylaşır ise zaten Allah'ın izniyle yetişir merak etme. 2 hafta çok normal bir sürü 1 hafta 5 gün yetişir bebek.Kızlar merhaba ben normalde 22+3 günlük hamileyim yani doktorumun takibinde son adet tarihim ve haftan uyuyor bugün detaylı ultrasona girdim. Bebeğim pozisyonu pek iyi değildi doktor sadece beynini ve ellerini kollarini gördü organları için ve kalbi için haftaya gel dedi. Bakarken su tuketmiyor musun aminyon sıvısı sınırda az degil ama biraz daha olsa iyi olur dedi bende normal de çok su içen biriyim. Sonra doktor haftami sordu bende söyledim burada 20 hafta 5 gün gözüküyor dedi bebeğin küçük dedi anlayamadım söyledikleri kötü birşey mi o tarz da söylemedi ama korktum bana cevremdekiler stres yaptığın için bebek çişini yapamıyor bu yüzden suyu azdır dediler ben stresli değilim ama normal bir hayatım var çok şükür arada takıldığında şeyler oluyor ama stresli değilim sizce bu durumdan korkmalı miyim çok endişeliyim lütfen içimi rahatlatın kızlar
Bende gittiğimde talep edeyim ya da fikrini sorayım çok teşekkür ederimBende aynı şeyi yaşadığım için biliyorum daha 12. Hafta idi suyun az dedi yatış dedi sevk dedi. Başka doktorlara gittim. Kime sordu isem havuç suyu Deveci armudu dedi. Doktorum sulandırıcı yazdı bebek beslensin diye pıhtılaşma da engel oluyor. Üstelik lekelenmelerim vardı. Şimdi 23. Haftadayiz detaylı ultrasonda herşey iyi çıktı. Ben de günlerce ağladım üzüldüm çok normal anlıyorum sizi anne yüreği. Her doktor yazmıyorda ama iyiki yazmış. Yani isterseniz siz talep edin. Çünkü pıhtılaşma bebeğin beslenmesini de etkileyen bir durum demişti doktorum kan civiklasarak o geçişi kolaylaştırıyor üstelik 2 hafta ileri geri olması toparlanıyor ileriki haftalarda. VE SUYUN A diye yazdım demişti sonra toparladı.
Rica ederim yani merak etmeyin ben gittiğimde de 4 ileri 2 geri 3 ileri 5 geri oluyordu ozaman sulandırıcı dan SONRA düzene girdi ki ilk haftalarda öyleydi. Şuan o kadar gerilik normal yetişir merak etmeyin Allah'ın da izniyleBende gittiğimde talep edeyim ya da fikrini sorayım çok teşekkür ederim
Yok suyu az değildi ama hep gelişimi geri ufak dediler biz 2 buçuk kilo doğsa diye dua ediyordukSuyu mu azdı onunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?