- Emoji Skoru
- 18
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Basak burcu kadini
Merhabalar detaylı ultrasonda sigara kullanımı soruluyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanmıyorum zaten kullanan bir arkadaşımla konu açıldı yazmak istedim bilip bilmeden konuşmayın.Hamileliğiniz boyunca kullanmamanız gerekiyor zaten. Sorulup sorulmaması neyi değiştirir ki?
Ben kullanmıyorum cevabınız için teşekkür ederimhamilesiniz ve sigara kullanıyorsunuz sanırım o yüzden diyorsunuz?
Bana sorulmadı, ki zaten kullanmıyorum.
Ama size sorulmasa da söyleyin. Ona göre belki daha dikkatli bakarlar...
Ona da böyle diyebilirdiniz o haldeBen kullanmıyorum zaten kullanan bir arkadaşımla konu açıldı yazmak istedim bilip bilmeden konuşmayın.
bunu belirtseydiniz bizde o şekilde anlayarak cevap verirdik. siz söylemeden bilemeyiz kim kullanıyor, kim sormuyor. gerginliğiniz gereksiz...Ben kullanmıyorum zaten kullanan bir arkadaşımla konu açıldı yazmak istedim bilip bilmeden konuşmayın.
Peki ikili tarama da ki gibi kan veriliyor muhamilesiniz ve sigara kullanıyorsunuz sanırım o yüzden diyorsunuz?
Bana sorulmadı, ki zaten kullanmıyorum.
Ama size sorulmasa da söyleyin. Ona göre belki daha dikkatli bakarlar...
hayır kan verilmiyor. 23. haftada yapıldı. yaklaşık 40 dk ultrasonla bakıldıPeki ikili tarama da ki gibi kan veriliyor mu
Tamamdır teşekkür ederimhayır kan verilmiyor. 23. haftada yapıldı. yaklaşık 40 dk ultrasonla bakıldı