detaylı ultrason ve normal ultrason farki

kizilcik_serbeti

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2024
30
33
merhaba herkese 21.haftadayim gebeligimde.detayli ultrason yaptiracagim bu hafta.fakat ogrenmek istedgim sudur.yani detayli ultrasonun farki nedir farkli bi cihazla mi bakiyor yoksa sadece normal muayeneye gore detaymi konusuyor.yani niye extra ucret oduyoruz zaten ben klinige gidiyorum yani doktorum uzun uzun bakiyor birde detayli bakcak.detaylida soyleyeceklerini neden normalde soylemiyor bu extraya giriyor

Kalp kapakçığına kadar her şeyi görüyorlar detaylıda. Kapakçıkların fıkfık atışını bile görüyosunuz yani. Korkutmak istemem ama detaylı haftasına kadar sürekli kontrole gitmiş, her muayenesini detaylı gibi ilerletmiş olan bi arkadaşın detaylı ultrasonunda bebeğinde 10'un üstünde anomali tespit edildi maalesef, tutar pahalı geldiyse devlette yaptırın ama yaptırın bence

maddi sıkıntım yok aslinda anlatmak istedgim su neden illa bu haftalar icerisinde yapiliyor bu detayli.doktor mesela beyin yapisi hakkinda bize bilgi felan veriyor yani ya da bundan sonraki her kontrolde yapsin bunu niye illa ozel olmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…