Kızlar 21+6 da detaylı ultrasona gittim 8 martta gittigim doktor perinatoliji doktorlarından doktorun yaklaşımından pek memnun kalmadım detaylı inceledi yalan yok ama beni hem korkuttu hem üzdü bebegimde burun kısalığı gördü kalbinde delik ve sol ayakta içe dönüklük gördü ve amniyosentez önerdi bu belirtilere istinaden sorular sorduğumda hep terslendim kafam o kadar yorgun ki düşünmekten araştırmaktan ne yapacağımızı şaşırdık
Şimdi ne olur ne olmaz 2. Bi doktor görüşü almak için 22+5 te 18 martta tekrar baska bir perinatoloji uzmanına detaylı ultrasona gidicez
Benim sorun sizlere şu
Detaylısında bu belirtileri olup sağlıkla bebeğine kavuşan oldumu?
Amniyosentez yaptırdınızmı?
Yaptırdıysanız kime ve nasıl geçti?
Bebeğinin ayağında çarpık ayak olup tedavinizi nerde nasıl şekilde gerçekleştirdiği?
Kalbinde ve burnunda bu belirtili olup doğduğunda tam tersi çıkan varmı?
Kalbi için böyle bi durum olup tedavinizi nerde nasıl yaptırdınız?
Lütfen Allah için ufakta olsa bilgisi olanlar cevap verin? o kadar ihtiyacım varki anlatamam
Şimdi ne olur ne olmaz 2. Bi doktor görüşü almak için 22+5 te 18 martta tekrar baska bir perinatoloji uzmanına detaylı ultrasona gidicez
Benim sorun sizlere şu
Detaylısında bu belirtileri olup sağlıkla bebeğine kavuşan oldumu?
Amniyosentez yaptırdınızmı?
Yaptırdıysanız kime ve nasıl geçti?
Bebeğinin ayağında çarpık ayak olup tedavinizi nerde nasıl şekilde gerçekleştirdiği?
Kalbinde ve burnunda bu belirtili olup doğduğunda tam tersi çıkan varmı?
Kalbi için böyle bi durum olup tedavinizi nerde nasıl yaptırdınız?
Lütfen Allah için ufakta olsa bilgisi olanlar cevap verin? o kadar ihtiyacım varki anlatamam