DETAYLI- İLİŞKİ SONRASI KANAMA

uykorki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2022
2
0
24
ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR !!!
Merhaba.. 3 yıldır birlikte olduğum biri var. Bu zamana dek bir problem yaşamamıştık. Fakat geçen ay reglım bir hafta gecikti.(8 ile 10 u arası oluyorum.) 7 gün süren regl 2-3 gün sürdü ve az az geldi. Ayın sonunda biz ilişkiye girdikten hemen sonra yoğun bir kan geldi. Ertesi gün tekrar ilişkiye geldik bu defa bacaklarımdan şakır şakır kan süzüldü. Çok fazla geldi. Bir kaç gün yapmadık sonra tekrar denedim bu defa kan yoktu. İkinci regl zamanım geldi ve ben regl olmadım. Ardından 2 tane hamilelik testi aldım. Biri pozitif biri negatif çıktı. Reglımın Üzerinden 9 gün geçti. Bu akşam ilişkiye girdik. Yine kan geldi.
Sizce bunun sebebi nedir? Yaşayan, tahmini olan, bilgisi olan acil yazsın. Şimdiden teşekkür ediyorummmmm

Merhaba.. 3 yıldır birlikte olduğum biri var. Bu zamana dek bir problem yaşamamıştık. Fakat geçen ay reglım bir hafta gecikti.(8 ile 10 u arası oluyorum.) 7 gün süren regl 2-3 gün sürdü ve az az geldi. Ayın sonunda biz ilişkiye girdikten hemen sonra yoğun bir kan geldi. Ertesi gün tekrar ilişkiye geldik bu defa bacaklarımdan şakır şakır kan süzüldü. Çok fazla geldi. Bir kaç gün yapmadık sonra tekrar denedim bu defa kan yoktu. İkinci regl zamanım geldi ve ben regl olmadım. Ardından 2 tane hamilelik testi aldım. Biri pozitif biri negatif çıktı. Reglımın Üzerinden 9 gün geçti. Bu akşam ilişkiye girdik. Yine kan geldi.
Sizce bunun sebebi nedir? Yaşayan, tahmini olan, bilgisi olan acil yazsın. Şimdiden teşekkür ediyorummmmm
Kanamanın sebebini bilmeden defalarca aynı şeyi yapıp ayni seyi yaşamanız hoş olmamış. Hamile olabilirsiniz kan testi verirseniz çıkar zaten yüksek ihtimal. Hamile degilseniz bile kanama sebebini öğrenmeden bir daha ilişkiye girmemeniz de fayda var tabi ki.

Bu olağan dışı birşey yani iliskiden sonra bacaklarinzdan akan bir kan var, neden doktora gitmeden defalarca ilişkiye girdiniz. Hemen ilk kanamada doktora gitmeliydiniz. Hamile olmasaniz bile smeae alınır, rahimde ne var bakilir. Bence doktora gidin burdan bilinmez

Canım hemen doktora gitmelisin rahim içinde yırtılma olmuş olabilir korkutmak istemem ama aynı durum benimde başıma geldi, ben vajinismus problemi yaşadım 1 ay, sonra ilişki oldu kan geldi ama normaldi, sonra eşim asker oldugu için göreve gitti 15 gün sonra bir günlüğüne geldi o gün tekrar ilişki oldu ve o sırada baya kan geldi ama duş aldıktan sonra durmuştu, ben de yeni evliyim herhalde ondan böyle bu kadar kanamam oluyor diye düşünmüştüm, sonra eşim tekrar gitti bir 15 gün sonra yine geldi bu sefer ilişki olduğunda kanamam hiç durmadi hemen apar topar hastaneye gittik, direk belden aşağısınj uyuşturup tedaviye aldılar yırtılma olmuş, kesinlikle ihmal etme canim çok geçmiş olsun

X