• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Detaylı-ayrıntılı ultrason randevu??

hayallerbedavaa

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
126
80
298
Merhaba herkese. Detaylı ultrason için gittiğim dr perinatoloji bölümüne kayıt açtı mhrs den randevu alacakmışım öyle söyledi. Ama asla randevu bulamıyorum. İstanbul/Anadolu yakası. Bunun başka bir yolu vs var mı veya başka bölümden falan mı alınmalı acaba. Mhrs de listede Radyoloji/doppler-usg gördüm ondan mı alınıyo acaba. Zaten sadece 3-4 hastanede varmış Anadolu yakasında. 🤔

Benim doktorumda detaylı için üniversite perinatoloji bölümüne sevk etti ama normalde özele gidiyorum ve özel sağlık sigortam var. Şimdi üniversite hastanesinde yaptiracagim için 1000 TL uzman doktor farkı ödemem gerekiyor banada o saçma geldi. Bir de cevremdekiler rastgele bi yere gitme detaylı ultrason çok önemli diyor.
Detaylı ultrasonda tek tek bütün organlar incelendiği için başka bi bölüme gitme şansınız olmaz bu arada. Normal ultrasondan farklı olarak ekstra uzmanlık gerektiriyor.

Merhaba herkese. Detaylı ultrason için gittiğim dr perinatoloji bölümüne kayıt açtı mhrs den randevu alacakmışım öyle söyledi. Ama asla randevu bulamıyorum. İstanbul/Anadolu yakası. Bunun başka bir yolu vs var mı veya başka bölümden falan mı alınmalı acaba. Mhrs de listede Radyoloji/doppler-usg gördüm ondan mı alınıyo acaba. Zaten sadece 3-4 hastanede varmış Anadolu yakasında. 🤔
Mhrs’yi sabah 10da kontrol etmenizi öneririm. Ben Avrupa yakasında oturuyorum, perinatolojiye gitmem gerektiğinde genellikle Anadolu yakası daha fazla açıktı. Benim hızlı muayene olmam gerektiği için özele gitmiştim ama devlette tamamen ücretsiz. Ve günlük çok az sayıda hasta aldıkları için randevu bulmak daha zor, haklısınız.

Bu arada randevulr çok hızlı doluyor, Anadolu yakasının tamamını seçip ilk gözünüze ilişenden Alın randevunuzu, yoksa alamayabilirsiniz

Back