Detaylı ultrasonda birçok anomali tespit etti doktor. Duodenal atrezi (12 parmak bağırsağı tıkanıklığı) double bubble (midede iki baloncuk) kalbi sağda dedi. Diyafram hernis tespit etti ve daha birçok şey saydı. Bu durumu yaşayan tecrübeli annelerin desteğine ve bilgisine ihtiyacım var. Amniyosentez kordosentez ve fatal DNA testi önerildi. Fakat hiç birini kabul etmedim.. karnımda hareketlerini hissediyorum ve bu testleri yapmak bana daha ağır gelir diye kabul etmedim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Detaylı ultrasonda bebekte Duodenal atrezi double bubble diyafram hernis
- Konu Sahibi Hebinark
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- detaylı ultoroson riskli gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Geçmiş olsun , ancak gerekli önlemleri almak için test yaptırmanız daha doğru olmaz mı? ( doğum yapılacak hastane, ameliyat gerekir mi gibi) tabi ki karar sizin, umarım bebek iyidir.Detaylı ultrasonda birçok anomali tespit etti doktor. Duodenal atrezi (12 parmak bağırsağı tıkanıklığı) double bubble (midede iki baloncuk) kalbi sağda dedi. Diyafram hernis tespit etti ve daha birçok şey saydı. Bu durumu yaşayan tecrübeli annelerin desteğine ve bilgisine ihtiyacım var. Amniyosentez kordosentez ve fatal DNA testi önerildi. Fakat hiç birini kabul etmedim.. karnımda hareketlerini hissediyorum ve bu testleri yapmak bana daha ağır gelir diye kabul etmedim
Testleri yaptırmadım ama 15 günde bir kontrole gidiyorum hem perinatolojiye hem de kadın doğum doktoruma. Bebek doğduğu gibi ameliyata alınması lazım. Bunun için farkli hastaneye de sevk yapabiliriz dedi doktor.Geçmiş olsun , ancak gerekli önlemleri almak için test yaptırmanız daha doğru olmaz mı? ( doğum yapılacak hastane, ameliyat gerekir mi gibi) tabi ki karar sizin, umarım bebek iyidir.
Allah kolaylastırsın, kaç haftalıktı bebeğiniz?
Amin inşallah. Şuan 30 haftalık olduk. Teşhis konulduğu zaman 25 haftalıkdık.Allah kolaylastırsın, kaç haftalıktı bebeğiniz?
Benim bebeğime de 21. Haftada detaylı ultrasonda Double buble teşhisi konuldu. Amniyosentez önerildi başka bir rahatsızlığı var mı diye. Sizin gibi düşünmüştüm ben de ne olursa olsun canına kıymayacağım diye. Ancak görüştüğüm bir Prof. Doğar doğmaz ameliyata alınması gerektiğini dolayısyla genetik başka bir rahatsızlığının olup olmadığını öğrenmemiz gerekir dedi. Özetle operasyonda sürprizle karşılaşmamak için yaptırmanız lazım demişti. Yaptırdık elhamdülillah sonuçlar temiz çıktı. Şuanda 35. Haftadayım. Endişelerim var doğal olarak çok küçük ameliyatı kaldırabilecek mi diye. Ancak daha önce bebekleri bu ameliyatı olan anne ve babalar ile tanıştım. Başarılı geçmiş ameliyatları. İnşallah bizim için de öyle olur.
Ben 2 gündür erken doğum yaptım. Bebeğim yarın ameliyata alınacak daha henüz bir şey söylenmedi. İnşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşuruzBenim bebeğime de 21. Haftada detaylı ultrasonda Double buble teşhisi konuldu. Amniyosentez önerildi başka bir rahatsızlığı var mı diye. Sizin gibi düşünmüştüm ben de ne olursa olsun canına kıymayacağım diye. Ancak görüştüğüm bir Prof. Doğar doğmaz ameliyata alınması gerektiğini dolayısyla genetik başka bir rahatsızlığının olup olmadığını öğrenmemiz gerekir dedi. Özetle operasyonda sürprizle karşılaşmamak için yaptırmanız lazım demişti. Yaptırdık elhamdülillah sonuçlar temiz çıktı. Şuanda 35. Haftadayım. Endişelerim var doğal olarak çok küçük ameliyatı kaldırabilecek mi diye. Ancak daha önce bebekleri bu ameliyatı olan anne ve babalar ile tanıştım. Başarılı geçmiş ameliyatları. İnşallah bizim için de öyle olur.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Haber edecem mutlaka yarınİnşallah. Sizin ve bebeğiniz için dua edeceğim. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Çok teşekkür ederim. Bebek ameliyata alındı. Şuan yoğun bakımda. Gözetim altında kalacak. Beslenme vs yapılmıyor. Önümüzdeki hafta içi durumunu tekrar değerlendirecekler.Sizi ve bebeğinizi merak ettim inşallah ikiniz de iyisinizdir.
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Şimdi de hastaneye geldim. Bebeği ziyarete hâlen net bir bilgi yok hafta içi doktor bilgi verecek.Allah yardımcınız olsun. Allah’ın izniyle herşey güzel olacak. İnanın dua ediyorum. Neler yaşadığınızı hissettiğinizi tahmin edebiliyorum. Allah gönlünüzü ferahlatsın.