• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Detaylı Ultrason

Serseri Civciv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
33
9
1
30
Merhaba. Şehir hastanesine Detaylı ultrason için randevu alacağım fakar bir konuda kafam karıştı. Normal kadın doğum uzmanına gitmem yeterli mi ? Yoksa perinatoloji mi bakıyor? Bilgiis olan dönüş yaparsa sevinirim

Merhaba. Şehir hastanesine Detaylı ultrason için randevu alacağım fakar bir konuda kafam karıştı. Normal kadın doğum uzmanına gitmem yeterli mi ? Yoksa perinatoloji mi bakıyor? Bilgiis olan dönüş yaparsa sevinirim
Perinatolojiye gitmelisin.

Bildiğim kadarıyla devlette perinatolojiye direkt randevu alamıyorsunuz kadın doğumcunun yönlendirmesi gerekiyor
Evet. Kadın doğuma gittiğim esnada bir sonraki gelisinde detaylı ultrason yapılacak demişti. (Sabit bir doktorum henuz olmadı ) Perinatolojii defalarca aradığım halde randevu boşluğu yoktu. Ben de tekrar kadın doğuma aldım. Kadın Doğum uzmani ilgileniyor mu acaba 🥺

Evet. Kadın doğuma gittiğim esnada bir sonraki gelisinde detaylı ultrason yapılacak demişti. (Sabit bir doktorum henuz olmadı ) Perinatolojii defalarca aradığım halde randevu boşluğu yoktu. Ben de tekrar kadın doğuma aldım. Kadın Doğum uzmani ilgileniyor mu acaba 🥺
Başka hastaneden alabilme imkanınız yok mu acaba? Hangi sehirdesiniz

Erzurum'dayim yeni geldim çok bilmiyorum açıkças.. 6 Ocakta şansımı deneyeceğim. O esnada perinatoloji bölümü için randevu aramaya devam.

Back
X