detan maxi kullandim zehirlendimmi yardimmm((((

Sirius777

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.764
2.293
333
36
Mrb kizlar gecen evde bi bocek gordum 30 35 dakika once mutfagi kaloriferlerin icin detan maxi ile ilacladim ama agzimi burnumu baglamayi unutdum nefesime buhari mutlaka gelmisdir sizce bisey olurmu bana boyle yapaniniz oldumu

Son düzenleyen: Moderatör:
gecen diyosunuz...
zehirlenseniz gecenden bugüne şu konuyu acana kadar zehirlenme belirtileri gözükürdü:37:

Mrb kizlar gecen evde bi bocek gordum mutfagi kaloriferlerin icin detan maxi ile ilacladim ama agzimi burnumu baglamayi unutdum nefesime buhari mutlaka gelmisdir sizce bisey olurmu bana boyle yapaniniz oldumu

Zehirlenseydiniz bu olaydan bi saat sonra kusmaya baslardiniz ya da bayilirdiniz zehirlendim diye baslik acamazdiniz. Yogurt yiyin :)

korkmayın bişey olmaz, rahat etmek istiyorsan yoğurt ye, balkonda temiz hava al.

CAnim 30 35 dakika once ilacladim Acaba bisey olurmu diye endiseleniyorum

Onlar ev ortaminda kullanilan ilaclar zaten o kadar etkili ve tehlikeli degiller. Bisey olmaz kimse agzini burnunu kapatmiyor ama genelde evi ilacladiktan sonra kapi cam avip evden cikmak lazim. Zehirlenmezsiniz ama uzun vadede kanserojen etkileri var.

Onlar ev ortaminda kullanilan ilaclar zaten o kadar etkili ve tehlikeli degiller. Bisey olmaz kimse agzini burnunu kapatmiyor ama genelde evi ilacladiktan sonra kapi cam avip evden cikmak lazim. Zehirlenmezsiniz ama uzun vadede kanserojen etkileri var.

korkdum gidip silsemmi yaptigim yerleri offf

Kullandinizmi yani bosuna mi evimi zehirledim zararli madde sonucda((

Bizim mutfaga sari bocekler girmis bir haftadir igrasiyoruz dolaplarin icini bosaltip iclerine siktim yerlere siktim 1 gunde sisenin yarisini bitirdim ama banamisin demedi hala
Gece banko ustunde goruyorum gezisiyolar en son care ilaclama sirketine gidecem
yani anlayacagin korkma zehirlenmis olamazsin genede icini rahatlatmak icin tuzlu ayran ic oruc yoksa

Bizim mutfaga sari bocekler girmis bir haftadir igrasiyoruz dolaplarin icini bosaltip iclerine siktim yerlere siktim 1 gunde sisenin yarisini bitirdim ama banamisin demedi hala
Gece banko ustunde goruyorum gezisiyolar en son care ilaclama sirketine gidecem
yani anlayacagin korkma zehirlenmis olamazsin genede icini rahatlatmak icin tuzlu ayran ic oruc yoksa

Bende bugun tum siseyi bitirdim demekki etkisi yokmus bosuna evimizi zehirlemisiz sonucda zararli madde

Back