- 24 Mart 2008
- 117
- 0
Arkadaşlar daha öncede yazmıştım okuyanlar bilir.Benim düşük hcg ile başlayan bir gebeliğim var gerçi daha sonra iki katına arttı.Ama biz keseyi daha 6.haftada görebildik.Oda belli belirsiz doktorun dediğine göre ancak 4,5 haftalık ancak görünüyormuş.Doktordan çıkınca çok mutluydum en azından keseyi gördük diye.Fakat şu an keseyi göreli bir hafta oldu ve ben 7. haftadayım adet günüme göre ama bende hiç hamilelikle ilgili ufacık bir değişiklik yok.Ne biliyim bi miğde bulantısı,baş dönmesi.karında şikinlik.Sadece biraz gaz var bide iyi yiyorum gerçi yemek yiyebilmem sigarayı bırakmış olmamalada ilgisi var diye düşünüyorum.Şimdi ben 17 nisanda doktora gidicem kalp atışı ve bebeği görmeye ama çok korkuyorum.Sanki boş gebelik diyecekmiş gibi geliyor.Akşamda çok kötü rüyalar gördüm yorumlarıda hiç iyi değil.Ne olur yardım edin.Akşamları düşünmekten zor uyuyorum.Sizce boş gebelik ihtimali varmı?Yaşayan varmı bu boş gebeliği?Benim gibi hissedenler varmı?Ayy ben çok kötüyüm.Niye böyle oldum bilmiyorumsenağlama