- 26 Temmuz 2024
- 36
- -2
- 28
-
- Konu Sahibi lauraaaaqq
Erkeklerin peşinden koşmayın yalvarmayın ya. Yüz vermeye gelmiyor bazıları. Sosyal medyadan çıkarın boşverin takip etmesin, siz de etmeyin. Bu ilişkiden hayır gelmez. İlk konunuza da bakicam ama siz de ilişkide boğucu olan biriymişsiniz sanırım.1 yıllık ilişkim bitti. Sebebini bir önceki posta yazmıştım ama özet geçersem onu kıskandım birini takiptan çıkarmasını istedim ama o onun hayatına çok karıştığımi filan söyledi kısaca ısrarlarım konuşmak istemeleri cabalarim soğutmuş. Bu gece ablasıyla konuştu ve bana da o anlattı. Hala seviyormuş ama geleceğe yönelik karar almış böylesi hem benim hem de onun için daha iyi olacakmış. Benim bir umudum vardı belki döner diye ama benim mantık çerçevem tamamen bitti. Dün gece storylerime bakmış. Bugün his story paylaşmayan adam iki defa story paylaştı hepsinde üzücü şarkılar var. Ben önce biraz uzak kalayım beni özlesin merak etsin dedim ama öyle yapma dediler kendimi paylaştım. Bu saatten sonra en mantıklı olan ne ? Bekleyimmi. Ama soğudum diyen adam beklenir mi ve kendi hatalarını görmeyen bir adam bu. Gitme diye yalvarmama rağmen giden bir adam.
Onun hala kardeşi olduğunu söylüyorÖbürü olmadı herhalde son çare size mi dönecek
lütfen size soğuduğunu söyleyen bir kişiyi beklemeyin. İlerki günleri bilemeyiz belki döner yine deneyelim der ama çoğu ilişki için şu çok doğru bir tespit. EXTEN NEXT OLMAZ. Nice adamlar var ya öyle güzel seviyorlar ki bir kadının beklediği tüm şefkati verebiliyorlar. Belkide yapmanız gereken budur onu odak noktanızdan çıkarın ve sizi herşekilde sevecek peşinizden koşacak bir adama yol alın1 yıllık ilişkim bitti. Sebebini bir önceki posta yazmıştım ama özet geçersem onu kıskandım birini takiptan çıkarmasını istedim ama o onun hayatına çok karıştığımi filan söyledi kısaca ısrarlarım konuşmak istemeleri cabalarim soğutmuş. Bu gece ablasıyla konuştu ve bana da o anlattı. Hala seviyormuş ama geleceğe yönelik karar almış böylesi hem benim hem de onun için daha iyi olacakmış. Benim bir umudum vardı belki döner diye ama benim mantık çerçevem tamamen bitti. Dün gece storylerime bakmış. Bugün his story paylaşmayan adam iki defa story paylaştı hepsinde üzücü şarkılar var. Ben önce biraz uzak kalayım beni özlesin merak etsin dedim ama öyle yapma dediler kendimi paylaştım. Bu saatten sonra en mantıklı olan ne ? Bekleyimmi. Ama soğudum diyen adam beklenir mi ve kendi hatalarını görmeyen bir adam bu. Gitme diye yalvarmama rağmen giden bir adam.
Senin sağlam bir kullanılasın var gibi ama hayırlısı olsun. Önceki yazında da yazdılar bunda da yazıyorlar, ben de söyleyim sen saf mısın şekerim? Yol ver gitsin erkeğe kıran girdi sanki1 yıllık ilişkim bitti. Sebebini bir önceki posta yazmıştım ama özet geçersem onu kıskandım birini takiptan çıkarmasını istedim ama o onun hayatına çok karıştığımi filan söyledi kısaca ısrarlarım konuşmak istemeleri cabalarim soğutmuş. Bu gece ablasıyla konuştu ve bana da o anlattı. Hala seviyormuş ama geleceğe yönelik karar almış böylesi hem benim hem de onun için daha iyi olacakmış. Benim bir umudum vardı belki döner diye ama benim mantık çerçevem tamamen bitti. Dün gece storylerime bakmış. Bugün his story paylaşmayan adam iki defa story paylaştı hepsinde üzücü şarkılar var. Ben önce biraz uzak kalayım beni özlesin merak etsin dedim ama öyle yapma dediler kendimi paylaştım. Bu saatten sonra en mantıklı olan ne ? Bekleyimmi. Ama soğudum diyen adam beklenir mi ve kendi hatalarını görmeyen bir adam bu. Gitme diye yalvarmama rağmen giden bir adam.
Gitme diye yalvardıysanız ve gittiyse hayatı ona zindan edin yine de dönmeyin1 yıllık ilişkim bitti. Sebebini bir önceki posta yazmıştım ama özet geçersem onu kıskandım birini takiptan çıkarmasını istedim ama o onun hayatına çok karıştığımi filan söyledi kısaca ısrarlarım konuşmak istemeleri cabalarim soğutmuş. Bu gece ablasıyla konuştu ve bana da o anlattı. Hala seviyormuş ama geleceğe yönelik karar almış böylesi hem benim hem de onun için daha iyi olacakmış. Benim bir umudum vardı belki döner diye ama benim mantık çerçevem tamamen bitti. Dün gece storylerime bakmış. Bugün his story paylaşmayan adam iki defa story paylaştı hepsinde üzücü şarkılar var. Ben önce biraz uzak kalayım beni özlesin merak etsin dedim ama öyle yapma dediler kendimi paylaştım. Bu saatten sonra en mantıklı olan ne ? Bekleyimmi. Ama soğudum diyen adam beklenir mi ve kendi hatalarını görmeyen bir adam bu. Gitme diye yalvarmama rağmen giden bir adam.
Öncelikle yalvarma konusu hoşuma gitmedi. Daha sonra soğuduysa soğudu üsteleme. Özellikle gözükmeye falan da çalışma. Normal rutininde hayatını yaşa. Dönerse senindir, dönmezse hiçbir zaman senin olmamıştır. Hos dönerse de kabul etme. Bir filmi iki kere izleyince sonuç mutlu sonla bitmiyor. Hadi selametle.1 yıllık ilişkim bitti. Sebebini bir önceki posta yazmıştım ama özet geçersem onu kıskandım birini takiptan çıkarmasını istedim ama o onun hayatına çok karıştığımi filan söyledi kısaca ısrarlarım konuşmak istemeleri cabalarim soğutmuş. Bu gece ablasıyla konuştu ve bana da o anlattı. Hala seviyormuş ama geleceğe yönelik karar almış böylesi hem benim hem de onun için daha iyi olacakmış. Benim bir umudum vardı belki döner diye ama benim mantık çerçevem tamamen bitti. Dün gece storylerime bakmış. Bugün his story paylaşmayan adam iki defa story paylaştı hepsinde üzücü şarkılar var. Ben önce biraz uzak kalayım beni özlesin merak etsin dedim ama öyle yapma dediler kendimi paylaştım. Bu saatten sonra en mantıklı olan ne ? Bekleyimmi. Ama soğudum diyen adam beklenir mi ve kendi hatalarını görmeyen bir adam bu. Gitme diye yalvarmama rağmen giden bir adam.
Attığı storyleri falan izleme takipten çıkart cepte durma iki tane üzgün story attı diye de umut besleme... Seni gerçekten seven insan story atmak yerine kaybetme korkusuyla peşinden koşardı duygularını bırak mantığını dinle.1 yıllık ilişkim bitti. Sebebini bir önceki posta yazmıştım ama özet geçersem onu kıskandım birini takiptan çıkarmasını istedim ama o onun hayatına çok karıştığımi filan söyledi kısaca ısrarlarım konuşmak istemeleri cabalarim soğutmuş. Bu gece ablasıyla konuştu ve bana da o anlattı. Hala seviyormuş ama geleceğe yönelik karar almış böylesi hem benim hem de onun için daha iyi olacakmış. Benim bir umudum vardı belki döner diye ama benim mantık çerçevem tamamen bitti. Dün gece storylerime bakmış. Bugün his story paylaşmayan adam iki defa story paylaştı hepsinde üzücü şarkılar var. Ben önce biraz uzak kalayım beni özlesin merak etsin dedim ama öyle yapma dediler kendimi paylaştım. Bu saatten sonra en mantıklı olan ne ? Bekleyimmi. Ama soğudum diyen adam beklenir mi ve kendi hatalarını görmeyen bir adam bu. Gitme diye yalvarmama rağmen giden bir adam.