destek mesajlarınız için çok teşekkürler ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum kapasiteyle alakası olsaydı normalde 440 yapıp o 9 bindeki insanları geçmezdim nefsime çok ağır geliyor bu durum yine olmadı her şeyi yapmaya çalışıyorum inancımı güvenimi kaybediyorum
Bu psikolojiyle sınava girme bile.evet lys kurtarma şansım var ama kendime güvenim kalmadı cidden kötü durumdayım dün rehberlik hocam aradı neden böyle oldu dedi yine herkesi hayal kırıklığına uğrattım yemin ederim çok çalıştım eksik bırakmamaya çalıştım tek dileğim bana güvenen insanların güvenini boşa çıkarmamaktı olmadı yine yapamadım yine herkesi üzdüm kendim başta olmak üzere
evet lys kurtarma şansım var ama kendime güvenim kalmadı cidden kötü durumdayım dün rehberlik hocam aradı neden böyle oldu dedi yine herkesi hayal kırıklığına uğrattım yemin ederim çok çalıştım eksik bırakmamaya çalıştım tek dileğim bana güvenen insanların güvenini boşa çıkarmamaktı olmadı yine yapamadım yine herkesi üzdüm kendim başta olmak üzere
Bak canım sana kendimden örnek veriyim. Benim zamanimda lgs vardı lise giriş Sınavı. O kadar çok calismistim ki gece yarilarina kadar. Dershanede hep birinci oluyordum. Herkes çok büyük beklenti icindeydi. Ne oldu biliyor musun tam sınav sabahi regl oldum. Nasıl bir sancim var anlatamam sana. Sinava girdim basimi masaya koydum tansiyonum düşmüştü. Yarım saat hicbirsey yapamadım. Sonra toparlanip elimden geldiğince yapıp ağlamaya aglaya çıktım sinavdan. Bütün umidim sansim kayip gitmisti. Sonuclarin açıklandığı gün bakmadim bile. Dershaneden aradilar. Kazanmisim annemin en çok istedigi yeri. Evet cok daha yüksek puan alabilirdim o kapasite vardi üstün bi caba da sarfetmistim. Ankaranin en güzel lisesine de gidebilirdim belki ama olmadı. Iyiki olmamis diyorum. Her serde bir hayır varmis. Evime on dakika mesafede harika hocalarla şahane dostlarla tanıştım. Hayatımın aşkını şimdiki eşimi buldum orda.evet lys kurtarma şansım var ama kendime güvenim kalmadı cidden kötü durumdayım dün rehberlik hocam aradı neden böyle oldu dedi yine herkesi hayal kırıklığına uğrattım yemin ederim çok çalıştım eksik bırakmamaya çalıştım tek dileğim bana güvenen insanların güvenini boşa çıkarmamaktı olmadı yine yapamadım yine herkesi üzdüm kendim başta olmak üzere