- 9 Haziran 2018
- 202
- 198
-
- Konu Sahibi Strewbery45
Babam benim şahidimdi onun da evliliğimizde hiçbirşeyi görmeyen bilmeyen arkadaşı.mahkemeye şahit yazdırıp adını ben hiç birşey görmedim dediKimin şahidi kim hiç anlamadım
Kendimin olanı kurtarabilsem zaten sürekli oyun çeviriyor 5 dk önce tamam dediğine 5 dk sonra demedim diyor.iş için şehir değişikliği yapıcam ve paraya ihtiyacım var.ailem hala düğünde çekilen krediyi ödüyor.kurtarabildiğimi almaya çalışıyorum yoksa nafaka tazminat bile istemedim tek isteğim kurtulmak3 bilezik mehirle ne uzarsın ne kısalırsın. Sen kendini kurtarmaya baksana böyle bir adamdan. Artık mehir falan mı kalmış yaaa.Siz kendinizi kurtarmaya varolan takınızı almaya çalışın bence.Allah yardıncın olsun.
Anlıyorum hayatım seni, yuva kolay kurulmuyor düğün kolay yapılmıyor.Zaman kötü herkesin paraya ihtiyacı var. ki zaten senin şuan hayatında değişiklikler yapacağın için ekstra ihtiyacın var.Başıma gelmedi ama burada yazanlardan okuyordum düğünün takı cd sini falan kanıt olarak veriyorlarmış, avukatın bişey dedi mi? Sende bir dahaki mahkemeye istediği damatlık kaftan falan götür hakımde görsün ve onun kafayı yemiş olduğunu anlasın.Valla böyle bişeyi geri isteyeni ilk defa gördüm.Kendimin olanı kurtarabilsem zaten sürekli oyun çeviriyor 5 dk önce tamam dediğine 5 dk sonra demedim diyor.iş için şehir değişikliği yapıcam ve paraya ihtiyacım var.ailem hala düğünde çekilen krediyi ödüyor.kurtarabildiğimi almaya çalışıyorum yoksa nafaka tazminat bile istemedim tek isteğim kurtulmak
O da birşey mi avukattaki görüşmemizde düğünde ona taktığımız saatin kutusunu ve bana evlenme teklifi ettiğinde taktığı yüzüğü istedi ve bende kalan tek evlilik alyansı ve tektaştı o da parmağımda olduğu için.düğün cd ve fotoların olduğu flaş bellekleri takıları çaldığı gün götürmüş hatta bilgisayarımı bile.ama polis sayesinde hemen geri aldım ve içinde var görüntüler. Ona rağmen bana hiç bilezik takmadığını iddia ediyor dava çekişmeliyE dönerse incelenecek videolar daAnlıyorum hayatım seni, yuva kolay kurulmuyor düğün kolay yapılmıyor.Zaman kötü herkesin paraya ihtiyacı var. ki zaten senin şuan hayatında değişiklikler yapacağın için ekstra ihtiyacın var.Başıma gelmedi ama burada yazanlardan okuyordum düğünün takı cd sini falan kanıt olarak veriyorlarmış, avukatın bişey dedi mi? Sende bir dahaki mahkemeye istediği damatlık kaftan falan götür hakımde görsün ve onun kafayı yemiş olduğunu anlasın.Valla böyle bişeyi geri isteyeni ilk defa gördüm.