- 9 Haziran 2018
- 202
- 198
- Konu Sahibi Strewbery45
Daha önceki konularım az çok biliniyor.Kısaca özetleyecek olursam boşanma sebeblerim;eşimin beni darp etmesi,düğün takılarını çalması ve cinsel birliktelik olmayışıydı.boşanma mahkememiz 3 temmuzda oldu anlaşmalı olarak dava açılmıştı.Ama herşey o gün kabus gibiydi.İlk mahkeme öncesi avukatlık bürosunda karşılaştık eşim olan kişiyle.Bana boşanma karşılığı benim şahsıma takıların takıları ve 3 bilezik olan mehirimi verecekti.Sordum getirmemiş ve benden saçma bir şekilde damatlığını istedi(evden uzaklaştırması var eşyalarını vermiyorum) ve benim gelinliği ve Kaftanı istedi.Bağırarak kavga ettik orda.Adliyeye geçince avukatımız gelip ona takıları getirdin mi dedi ayrıca avukatlık ücretini verecekti saat 16:15 mahkeme var saat olmuş 16:05 bu hala getirmiyor avukat kızınca aylardır takılar bende değil diyen adam bir koşu gidip düğün kurdelesi ile ve takanların isimli halleri ile bir koşu aldı geldi ve gitmiş hiç tanımadığı bir başka avukatın kasasına koymuş gelmiş.Kendi avukatım o takıları diğer avukat eşliğinde kuyumcuya götürüp fiyat ve gerçekliğine baktırmamı istedi diğer avukat ile tanıdığım bir kuyumcuya gittim kuyumcu bana üstü yazılı çeyrekleri görmesine rağmen diyor ki bunları nerden buldun???Allahım kan beynime sıçradı Dedim isim yazıyor görmüyor musun ve benim düğün takılarım ne demek nerden buldun ben bakmam bunlara deyip zırvaladı başka kuyumcudan baktırdık eksik getirmiş fiyat toplamında tam da avukatın tahmin ettiği gibi.mahkeme başladı yanında evliliğimize uzaktan Yakından şahit olmayan bir arkadaşını getirmiş ve düşünün benim ailem orada onun ailesinden hiç kimse Yok biz küçük bir ilçedeyiz onun ki şehir dışında aylarca ben gelcem diye başımızın etini yiyen kv Ortada yok.neyse avukat dedi ki içeride bunları diyeceksiniz tamam dedik başladı mahkeme.avukat ne dediyse tam aksini söyledi onun şahidi olan kişi ve kendisi...benim şahidimde babamdı.hakim öyle olunca kızdı ve davayı 17 temmuza erteledi ve ben İnanılmaz gerginim şu an sizce gidişat nolur diğer mahkemede boşanır mıyım kafayı yemek üzereyim
Son düzenleme: