_zhy_ mis kokulu yalanlar x)) Kayıtlı Üye 1 Eylül 2008 237 0 96 38 Kırıkkale 4 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi _zhy_ #1 MERHABA ARKADAŞLAR.BUGÜN DÜĞÜNDEN ÖNCE HAPA BAŞLAMAK ıÇıN DOKTORA GıTTıM.BEN YASMıN VERıR DıYE BEKLERKEN DESOLETT DıYE Bı HAP VERDı VE SORDUM Bı TAHLıL FALAN YAPACAK MISINIZ DıYE SADECE SORULAR SORDU Bı SORUNUN YOK KULLANMAN ıÇıN DEDı.... BENıM KAFAM KARIŞTI TAHLıL GEREKMıYOR MU HAPA BAŞLAMAK ıÇıN?.AYRICA DESOLET KULLANAN VARSA YAŞADIKLARINI PAYLAŞIRSA ÇOK SEVıNıRıM..a.s
MERHABA ARKADAŞLAR.BUGÜN DÜĞÜNDEN ÖNCE HAPA BAŞLAMAK ıÇıN DOKTORA GıTTıM.BEN YASMıN VERıR DıYE BEKLERKEN DESOLETT DıYE Bı HAP VERDı VE SORDUM Bı TAHLıL FALAN YAPACAK MISINIZ DıYE SADECE SORULAR SORDU Bı SORUNUN YOK KULLANMAN ıÇıN DEDı.... BENıM KAFAM KARIŞTI TAHLıL GEREKMıYOR MU HAPA BAŞLAMAK ıÇıN?.AYRICA DESOLET KULLANAN VARSA YAŞADIKLARINI PAYLAŞIRSA ÇOK SEVıNıRıM..a.s
huzurum02 Guru Kayıtlı Üye 14 Mart 2009 686 8 316 İstanbul 4 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi _zhy_ #2 Tahlil felan yapıldığını sanmıyorum. Bende evlenmeden önce doktora gittiğimde banada bir takım sorular sormuş ve ginera hapını vermişti. Bir sorun olacağını zannetmem. Mutluluklar bu arada canım...
Tahlil felan yapıldığını sanmıyorum. Bende evlenmeden önce doktora gittiğimde banada bir takım sorular sormuş ve ginera hapını vermişti. Bir sorun olacağını zannetmem. Mutluluklar bu arada canım...