Kontakt Lens Desio forrest green lenslerim..

ayden34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
202
77
kızlar renkli lens kullananlar, kullanmak isteyenler biliyorlar ki lensleri deneyerek alma şansımız olmuyor.
bende bu yeni merakım dolayısı ile lenslerimi tanıtmak istiyorum sizlere.
çok araştırdım ve tatmin olmadım sonuçlardan, umarım ilgilenenlere ulaşa bilirim burdan.
Desio forrest green rengini merak ediyordum.
120 tl ye satın aldım opmar optikler de satılıyor, yalvarsam da denetmediler numuneleri bana.
ama şükür solotica'dan sonra hayal kırıklığı yaşamadım.
çok doğal durdu gözlerimde.
kendi göz rengim orta kahve, ve kendi göz rengim üzerinde koyu bile durdu diye bilirim, 3 aylık kullanımı olduğundan bi sonrakin de diğer yeşilini almak istiyorum, o bir tık daha açık.
resimlerimden anlaya bilirsiniz umarım. aynen resimlerde göründüğü şekilde duruyor.
gözlerimi iyice açtım belirgin olsun diye,
herşey sizin için
sizler arasında diğer renkleri kullananlar varsa paylaşırsanız sevinirim kk kızları..
umarım paylaşımlarımız olur karşılıklı.
solotica mel rengi lensimin görüntüsünü de önceki konuda yayınlamıştım.
haresiz olduğundan doğal durmamıştı gözümde, desio ile kıyas ile kesinlikle bu derim.
o kaldı bir köşede öylece artık hediye edeceğim birisine ziyan olmasın diye

çok yakışmış ama daha kendini belli eden yeşil tonlarını düşünüyosanız desert dreamı önerıyorum. koyu gözde fotografını gönderebılırım görmek ıstersen

çok yakışmış ama daha kendini belli eden yeşil tonlarını düşünüyosanız desert dreamı önerıyorum. koyu gözde fotografını gönderebılırım görmek ıstersen
bir sonrakinde onu almayı düşünüyorum yada caramel brown var onu da çok merak ediyoum. desert dreem yakın gibi duruyor sanki benim aldığım forrest greenlere. doğal da durmasını istiyorum renk açıldıkça doğallığıda kaybolur sanki gibime geliyor. bir de bir önceki lenslerimi soloticadan almıştım ve sizin diğer yazımda paylaştığınız (teşekkürler bunun için) resminizde ki renge benzettim, bana da o renk çok açık geldi gitmedi de gora da ki karaktere benzedim resmen ona da benzesin istemiyorum açıkcası çünkü yakışmadı bana :) boşuna da çöpe atmış oldum 1 senelik lens ücretini

doğal lensler gibi geliyor bana.. ve tüm renklerini merak ediyorum aslında :)
ah bu merak yokmu

Eklentiler

• f51d58752f727be0d8e2850bd1a6cade.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 2.348
bende lenste doğalı arayan biriyim ama deserten memnun kaldım bu arada önceki cevabımda kendi göz rengimi atıcaktım unutmuşumm burdan atayım :) siyaha yakın kahve benim göz rengim

Eklentiler

• IMG_20150822_034844.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 726
bu resimde ki göz renginden isterdim aslında. bunu programdan renklendirdim. çakır yeşili ve böyle bir lens de yok :)
zaten doğal da durmazdı sanırım olsaydı da. şimdi soloticadan aldığım 'mel' rengini, paylaşmak için takıp resmini çekip paylaşacağım çok açık bir renk hiç güzel durmadı ve ona 2oo küsür tl verdim 1 senelik ve 1 kez bile takmadım boşuna boşuna nasıl içim gidiyor ona

Eklentiler

• 2015-09-11-19-10-12-623.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 571
ay korkunç duruyorlar. bir de mel bal rengi sözde...

Eklentiler

• 2015-11-28-02-29-37-232.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 874
  • 2015-11-28-02-29-13-193.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 639
Desio creamy beige kullanan var mi.. varsa eger durusu nasıl durdu sizde. Yani gorenlerin yorumu nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…