- 8 Ocak 2009
- 10.923
- 12
ızmir'imin sıcaklığını ıstanbul'lara getiren ablam ne iyi ettin de geldin :dance:
Cevahir Cevahir olalı bu kadar güzeli bir arada görmedi bence zemuszemus
Ne doyulmaz ne tatlı sohbetti o öyle
Ayağınıza, yüreğinize, dillerinize sağlık opuyorumnanaktan
Ablam ben içerilerde alışverişe dalıp az kalsın buluşma saatini geçirirken dışarıda bekleyip dururmuş da haberim yokmuş :roflol:
Ben de daha gelmediler heralde diye hababam debabam araya dereye alışveriş sıkıştırmaya çalışıyordum :roflol:
Her zamanki hanımefendiliği canayakınlığıyla Desibel ablam :asigim:
Görür görmez hiç zorluk çekmeden tanıdığım, benim kafadan buluşma rekorlusu Kar'cım :asigim:
Bugün tanıştığımız ve çok sevdiğimiz, derdim varı canlıya aldığımız Herbişey'cim :asigim:
Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, çok güzel bir gündü, keşke günler daha uzun olsa dedirten bir gündü.
Muhabbetinize, neşenize, kahkahalarınıza doyum olmaz :asigim:
Kocaman sevgiler canlarıım opuyorumnanaktan
Desibel ablamla Kar bugün göremicekler ama ben bugünden aklemek istedim delikafadulden
nickleri fotolara yazmayı unuttum, mazur görün :kedi:
bir defa sayayım...
Kar, Herbishey, Desibel, Çenebaz(hepiniz ilk defa gördünüz eminim kaydirigubbakcemile3)
edit zamanı delikafadulden
Cevahir Cevahir olalı bu kadar güzeli bir arada görmedi bence zemuszemus
Ne doyulmaz ne tatlı sohbetti o öyle
Ayağınıza, yüreğinize, dillerinize sağlık opuyorumnanaktan
Ablam ben içerilerde alışverişe dalıp az kalsın buluşma saatini geçirirken dışarıda bekleyip dururmuş da haberim yokmuş :roflol:
Ben de daha gelmediler heralde diye hababam debabam araya dereye alışveriş sıkıştırmaya çalışıyordum :roflol:
Her zamanki hanımefendiliği canayakınlığıyla Desibel ablam :asigim:
Görür görmez hiç zorluk çekmeden tanıdığım, benim kafadan buluşma rekorlusu Kar'cım :asigim:
Bugün tanıştığımız ve çok sevdiğimiz, derdim varı canlıya aldığımız Herbişey'cim :asigim:
Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, çok güzel bir gündü, keşke günler daha uzun olsa dedirten bir gündü.
Muhabbetinize, neşenize, kahkahalarınıza doyum olmaz :asigim:
Kocaman sevgiler canlarıım opuyorumnanaktan
Desibel ablamla Kar bugün göremicekler ama ben bugünden aklemek istedim delikafadulden
nickleri fotolara yazmayı unuttum, mazur görün :kedi:
bir defa sayayım...
Kar, Herbishey, Desibel, Çenebaz(hepiniz ilk defa gördünüz eminim kaydirigubbakcemile3)
edit zamanı delikafadulden
Son düzenleme: