Nişan desert06rose' un yüzük tepsisi =)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Çok güzel hayırlı olsun canım, bende kendim süsleyeceğim, makaslarımı süsledim, tepsisi kaldı

Çok güzel hayırlı olsun canım, bende kendim süsleyeceğim, makaslarımı süsledim, tepsisi kaldı
teşekkür ederim canım sanada az kaldı tanışmadan sonra geliverir gerisi bende süsleyim diodum 20 tl ye bulunca aldım..bide bi anda karar verildi bizim işe o yzden aceleyle yani bu kdr oldu :97:
çok güzel olmuş maşallah diyelim

çok teşekkür ederim

Sagol canım,az kaldı evet, az önce günleri saydık, ayyy azalmış dedik pek heyecanlıyız sorma Bu arada bu fiyata gayet güzel bir tepsi, bende böyle fazla abartı olmayacak şekilde süsleyeceğim. Evde tepside var, tül, kurdele felanda..

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı olsun canım çok şeker kokoş bacım
kokoşum ben kokoşum kokoşum t.ederim kuzum
ya günler su gibi geçio hadi bakalım canım sanada şimdiden hayırlı olsun herşey gönlüne göre olsun

Oyy cnm çok güzel, benimkinee çok benziyorr. Hadi hayırlı olsun cnm güzle haberlerini bekliyorz

küstüm
topik açıyosun ve bana söylemiyosun buldum seni

neyse hadi nişanlanıyon affettim bi daha olmasın

bizim topiktede söyledim çok şeker çok hoş bayıldım

ayy ne güldüm mervem yaaaa affettinmi o zmn ii kusura bakma mervem topik açtığımda haber veririm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…