Nişan desert06rose' un yüzük tepsisi =)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

desert06rose

Şehzadelerin annesi
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
2.288
18
683
fikir edinmek isteyenlere :42:

$Fotoğraf0393.jpg

Eki Görüntüle 189576 [

Çok güzel hayırlı olsun canım, bende kendim süsleyeceğim, makaslarımı süsledim, tepsisi kaldı:34:

Çok güzel hayırlı olsun canım, bende kendim süsleyeceğim, makaslarımı süsledim, tepsisi kaldı:34:
teşekkür ederim canım sanada az kaldı tanışmadan sonra geliverir gerisi :16: bende süsleyim diodum 20 tl ye bulunca aldım..bide bi anda karar verildi bizim işe o yzden aceleyle yani bu kdr oldu :97:
çok güzel olmuş :nazar: maşallah diyelim :nazar: :nazar:

çok teşekkür ederim :71:

Sagol canım,az kaldı evet, az önce günleri saydık, ayyy azalmış dedik:1: pek heyecanlıyız sorma:1: Bu arada bu fiyata gayet güzel bir tepsi, bende böyle fazla abartı olmayacak şekilde süsleyeceğim. Evde tepside var, tül, kurdele felanda..

Son düzenleyen: Moderatör:
hayırlı olsun canım :nazar: çok şeker kokoş bacım :9:
kokoşum ben kokoşum kokoşum :62: :12: t.ederim kuzum :71:
Sagol canım,az kaldı evet, az önce günleri saydık, ayyy azalmış dedik:1: pek heyecanlıyız sorma:1: Bu arada bu fiyata gayet güzel bir tepsi, bende böyle fazla abartı olmayacak şekilde süsleyeceğim. Evde tepside var, tül, kurdele felanda..

ya günler su gibi geçio :61: hadi bakalım canım sanada şimdiden hayırlı olsun herşey gönlüne göre olsun :16:

Oyy cnm çok güzel, benimkinee çok benziyorr. Hadi hayırlı olsun cnm güzle haberlerini bekliyorz

küstüm :57::57::57::57::57::57:
topik açıyosun ve bana söylemiyosun buldum seni :20::20::19::19::19::63::63::57::57::57:

neyse hadi nişanlanıyon affettim bi daha olmasın :20:

bizim topiktede söyledim çok şeker çok hoş bayıldım :69::69::69::69:

:9: :9: :9: :9:ayy ne güldüm mervem yaaaa affettinmi o zmn ii :70: :29: kusura bakma mervem topik açtığımda haber veririm sana :9: :70:

Back