desa mont 200 lıra deri ayakkabılar 30 lira

bocekben

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
49
0
6
34
Tekirdağ
DESA dan almıs oldugum M beden belden oturtmalı hem klasik hem de spor her kıyafetlerle kombine olan deri montumu beden degisikligi nedeniyle satıyorum.Ayakkabılarımın deformasyonu fotolarda gözüktügü üzere hic bir şeyi yok.numaraları yesil babet tarzı olan ve genis kare burunlu 38 ,yılan desenli olan 39 numaradır. Eki Görüntüle 1015302

montun ucretını siz belirleyin cunku satmak ıstıyorum DESA ve cok tarz duruyor 100 liraya weremem ama 100 150 arası olur.almak ısterseniz anlasabilirz.ayakkabılarında resimlerini koyucam sevgiler

eger almayı dusunuyorsanız tamam 100 lirada olur verebilirim.sevgiler

ilgileniyorum. ama fiyatın benim için çok. istediğin fiyatı veren olursa satarsın. ben 50 tl verebileceğimi söylüyorum. dilerim istediğin paraya verirsin. görüşmek üzre

arkadasım sen 50 tl ye imitasyon deri yada deforme olmus deri bulabilirsin.üzgünüm kusura bakma.sende aradıgını bulursun insallah.ayrıca gecen gun kendim aldım derımod dan 600 lira.deriler cok pahalı sana yardımcı olamicam.iyi alıs verisler.hoscakal

anladım canım. elbiseler eiçin dönüşünü bekliyorum. topiğe yazdım

Gunaydin deri montun daha net fotograflarini koyarsaniz satmaniz daha kolay olur bu sekilde hic bir sey gozukmuyor net olarak herhangi bir deformasyonu leke vs var mi? Bunlari da belirtirseniz iyi olur:)

ayakkabıların ve ceketın fotolarını bugun ıcerisınde tekrar yuklicem.hıc bır deformesi yoktur fotolarda gozukecektir arkadasım ama bebegım uyuyunca cekebılırım.sewgıler

kızlar bunlar ceketlerım hepsı 38 beden,derı ceket ve gri kadife siyahda denilebilir ceketim M beden.keten siyah ve kahverengi kadife 38 bedendir arkadaslar.deri harıc ceketlerın 3 unu bırden alırsanız 50 liraya wericem.tek almak ısteyen olursa 15 lıra.bu arada kot ceketı yazmamısım 10 lıra M bedendır klasik model sewvgiler herkese

arkadasım onlar hep ılgı beklıyorlar pek kendimize zaman olmuyor ancak bebısler uyuyunca takılabiliyoruz sewgiler kızın ve sana

ayakkabılar koyu yesıl derı babet 38 numara 20 lıra,bihter suet bot 39 numara 38 numara gıyene de olur 20 lira,onu yılan derısı olan derı ayakkabı 39 numara 20 lıra,sıyah kare burun derı ayakkabı 30 lıra.hepsı temız kullanılmıstır kı fotolardan bellı 3 veye 4 kez gıyılmıstır.sadece onu yılan derısı olan ayakkabımı digerlerınden fazla gıydım ama deformasyon kesınlıkle yoktur sewgıler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…