• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derz aralarında ilk günkü parlaklık!

seaBahAR

Nosce Te İpsum
Pro Üye
13 Nisan 2007
15.554
36.070
1.123
Fayans aralarındaki derz dolgusu zamanla kirleniyor, biliyorsunuz.
NAZAR Kimya Ltd.Şti firması bu sorunu gidermek için yeni bir ürün piyasaya sürmüş: Nazar Derz Temizleyici (750 ml / 5.50 lira)
Hemen aldım denemek için.. Mükemmel bir ürün.
Süreç ve sonuçlar fotoğraflarda.. Buyrun lütfen.. :34:

Derzlerin temizlenmeden önceki durumu:

Ürünü, derz aralarına gelecek şekilde döküyoruz.

Birkaç dakika bekledikten sonra köpürmeye başladığını görüyoruz.

Bekleme süresinde kurumaması için küçük bir alanda uyguluyoruz.

Önce diş fırçası yardımıyla derz aralarını fırçalıyoruz. Kuvvet gerektirmiyor, sadece üzerinden geçiyorsunuz.

Sonra da ıslak bezle silip duruladınız mı işlem tamamdır.

Kuruduğunda görüntü mis gibi! :46:

Ah püsküütüm birde üzşenmemiş adım adım fotolamışsın ...:16:.
Bende bu işi kireç sökücülerle halletmeye çalışıyordum .... Alalım bu üründen teşekkürler ....:16:

evet ben de kullanıyorum ve çok memnunum.en güzel yanı da fayans arasındaki dolgu maddeyi-adını bilmiyorum- kaldırmıyor oluşu.sadece kiri götürüyor ve ovmaya da gerek kalmıyor.paylaşım için teşekkürler.

Gerçektenn missss...
Teşekkürler...
:71:
nerden alabiliriz canım bu ürünü?
Canım ben 2M Migrostan aldım.. Özel bir yer değildi yani.. Sanırım bulunabilirliği yüksektir.. Nazar da eski firma neticede..
Ah püsküütüm birde üzşenmemiş adım adım fotolamışsın ...:16:.
Bende bu işi kireç sökücülerle halletmeye çalışıyordum .... Alalım bu üründen teşekkürler ....:16:
O kadar hoşuma gitti ki aebenim üşenmedim valla.. Kanıt olsun ortada istedim.. Huyum kurusun, kanıtsız bi'şeye inanmam çok zordur.. Benim gibi olanlar varsa fotoyla şüpheleri dağıtırım dedim.. :37:
evet ben de kullanıyorum ve çok memnunum.en güzel yanı da fayans arasındaki dolgu maddeyi-adını bilmiyorum- kaldırmıyor oluşu.sadece kiri götürüyor ve ovmaya da gerek kalmıyor.paylaşım için teşekkürler.
Ah bu da güzel bi'bilgi olmuş, teşekkürler..
İlk temizlemede dolguya zarar vermediğini gördüm ama bi'yandan da devamında da böyle olur mu acaba diye de düşünmeden edememiştim..
Peki, ne kadar sürüyor temiz kalması.. Sanırım tecrübe etmişsindir..

Bilgi için teşekkürler.Yapı marketlerde satılan fayans arası kalemi de iş görüyor. Kullanımı daha kolay.

Bilgi için teşekkürler.Yapı marketlerde satılan fayans arası kalemi de iş görüyor. Kullanımı daha kolay.

Ben de almıştım kalemden ancak sonra var olan kiri görünce, altında olanca kir varken üste temiz bir görüntü kazandırmak mantıklı gelmedi.. Bundan sonra deneyebilirim sanırım.. Teşekkürler hatırlatma için..

Çok teşekkürler canım paylaşımın için. Ev temizliğinde yapamadan duramadığım ve en nefret ederek temizlediğim yerler derz araları :) Alıp deneyeceğim. Ben de bugüne kadar asit ve çamaşır suyunu karıştırıp sıcak suyla fırçalayarak temizliyordum.

Çok teşekkürler canım paylaşımın için. Ev temizliğinde yapamadan duramadığım ve en nefret ederek temizlediğim yerler derz araları :) Alıp deneyeceğim. Ben de bugüne kadar asit ve çamaşır suyunu karıştırıp sıcak suyla fırçalayarak temizliyordum.

Çok sevindim işine yarar bir fikir/ürün olmasına.. Senin yöntem oldukça zorlayıcıymış.. :70:

bugün migrosa bakıcam umarım bulabilirim
çok işe yarıyacak
derz kalemiyle çizgi çizmek işkence bu daha temiz bi çözüm geldi bana

tabii ki böyle işe yarayacak fikirler püsküüt'ümden gelir, di mi ama;) lulutumun topicten hiç ses çıkmamıştır, tatiller vardır diye usluyumdur ancak bitmiştir sezon sanırım:)

hemen listeye yazıyorum kalem işi bana da çaresizlikte çare olmuştu arkaları yapmamıştık bu işe yarayabilir sanırım, ancak bir sorum olacak kokusu çok keskin mi? biz çamaşır suyu bile kullanamıyoruz da evde alerjiler yüzünden:(

çok teşekkürler :) bunu da alıp deneyeceğim mutlaka.mor şişeli ,sihirli su adıyla satılan bir ürün daha var.ben onu banyomda kullandım ve kalebodurların arası bembeyaz oldu.yalnız bu kadar parçacıklı kir çıkmamıştı.umarım bu derz aralarını parcalayan bir ürün değildir.sihirli suyu da tavsiye ederim,onu da buradan öğrenmiştim.yalnız büyük marketlerde bulamadım,mahalle marketinde buldum.onun da şişesi 3,5 Tl idi.sevgiler.

Back
X