canım ağladım şimdi bizde anneyiz allahım o insanlara yardım et birşey yapamıyoruz
şimdi ağlıyorum birazdan unutup gideceğim ama.keşke birşeyler yapılabilse
nasıl bir zulüm nasıl bir insanlık onlarınki anlayamadım.
aynı şeylerin bizim başımaza da gelmeyeceği ne malum hele de böyle sessiz dururken
tarih tekerrüdür derler osmanlının son döneminde yapılanlar şimdi tekerrür ediyor ama şimdi de biz sessiziz maalesef.
of ridacım anne olunca yaşanan acılar bebeklerin ölmesi daha bir acı anlam kazanırmış meğer başka bebkelrin acısı üzüntüsü kendi bebeğin gibi hissedilirmiş meğer anne olunca insan dha bi merhametle daha bir sağduyuyla bakarmış herşeye meğer
hala haber seyredemiyorum aklıma hetr geldikçe içim parçalanıyor allah ayrdımcılarıo olsun zaten insanoğlu olmuyor.(
Üzülüyorum..çok üzülüyorum...Rabbim onlara dayanacak güç versin...Sevdiğini korur gibi korusun inşallah..senağlama
Zor çok zor... Allah yardımcıları olsun senağlama
dayanılmayacak bir acı kelimeler tarifsiz kalıyor bir anne olarak gözlerim yaşlı okudum Allah yardımcıları olsun bu vahşet en kısa sürede biter inşallah
allah darda kalanı bunaltmaz vardır bildiği diyerek sadece dua ettik bitti ateşkes sağlandı ama geri dönenlerin gördükleride içimizi yaktı.
hala gözümü yumduğumda çocukların gözlerindeki korkuyu görüyorum ve aklımdan hiç çıkmıyor ben damlam sadece öksürüyor diye hafta sonu nöbetçi eczane ararken şimdi orada salgın hastalık kol geziyor.
evet bende aman almıyayım benim çocuğumda hastalansın demiyorum ama dua ettiğimiz gibi onların mallarını almayalım ki onlara tepkimizi gösterelim
orkid kulanmasak molped kullansak ne olur çocuklara milupa kullanmasak deterjanımız ace olsun cola içmeyelim şampuanımız değişsin kaybedecek bişeyimiz olmaz bu benim düşüncem ben evime sokmuyorum çocuğuma milupa yediren ben artık almıyorum bezini prima yerine molfixe çevirdim en azından vicdanımı böyle rahatlatıyorum.
bir anne evladı için orda yanarken ben kızımı gece yarısı kalkıp kokluyorum ve eğer birgün burdada yaşanırsa naparım diye düşünmeden edemiyorum sadece evlat mı bişey olsa bizim de koştuğumuz tek kişi analarımız değilmi ...
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin açlıkla terbiye etmesin ve evladıyla sınamasın
herzaman korusun kollasın kötüye namerde muhtaç etmesin..
ne zor hemde allahım sen büyüksün herşeye güç yettirensin rabbim sen sabırlıların en sabırlısısın biz sabredemiyoruz bu vahşete rabbim ne olur sende sabretme artık ve durdur şu israili kurusun artık anaların göz yaşları bebklerin yitip giden canları hiçbirşey yapamayan insanların vicdan azapları kurbanın olayım allahım bu imtihandan filistinli kardeşlerimiz muhakkak galip gelecekler sen onların yardımcısı ol rabbim ben oğluma hergün ne yedirecem diye yada oğlum onu yemez bunu yemez aman çok zayıf yok taneli yiyemez diyorum ya o anne allahım allahım rabbim affet beni bizi hepimizi ne diyeceğimi bilmiyorum hiç şikayetlenmek gibi bir hakkımız yok bizim allah affetsin bittim allahım bittim rabbim sen kardeşlerimin yardımcısı ol bitsin artık filstinin .çilesi sen muhakkak ki güç yetiremeyeceğimizden fazlasını yüklemezsin üzerimize yine bir bildiğin vardır ve bu benim en büyük tesellimdir bekliyorum rabbim kardeşlerimin felahını ve israilin yok oluşunu sabırsızlıkla bekliyorum
İsrail Filistini her vurduğunda kalbime yumruk yemiş gibi sarsılıyorum..bu dünyanın gözleri önünde yaşanan insanlık dışı bir vahşet....
elinde cipsle çerezle tv karşısında katliamı seyreden insanlar tarafından sıradanlaştırılmış bir soykırım!
ve bir annenin feryadı:
4 aylık bebeğime pilav yedirdim. Süt yok. Karın ağrısından sabahtan beri ağlıyor. Bebek bağırsağı bu tür yemeği hazmetmiyor ama çare yok. Susturmak için ağrı kesici veriyorum. Bütün bunlara rağmen, Allah sabır vermiş sabrediyoruz. Ekmek de istemiyoruz, elektrik de. Sadece normal bir insan gibi yaşamak istiyoruz
diyor Filistinli bir anne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?