Derya Karadaş ve Haki Biçici evlendi, düğünde neler yaşandı?

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Evlilik furyasına televizyon ekranlarından tanıdığımız Haki Biçici ile Yalan Dünya'nın Zerrin'i Derya Karadaş da katıldı. İşte dün gece yaşananlar...
de17885b597b519837f145b0b237042f.webp

Geçtiğimiz hafta sade bir nikah kıyan ikili, önceki akşam Maçka Arabesque'de düzenlenen özel partiyle unutulmaz bir düğüne imza attı. Zenne ve dansöz şovunun yaşandığı gecede çifti yakın arkadaşları Gülse Birsel, Can Bonomo, Bülent Emrah Parlak, Şahin Irmak - Asena Tuğal, Barış Arduç - Gupse Özay ve Ali Sunal yalnız bırakmadı.
f61f96af4d51e15adb08a4e25d9fdc9a.jpg

Basın mensuplarının karşısına çıkanDerya Karadaş, muhabirlere Biçici ile nasıl tanışıp evlenme teklifi aldığını anlattı:
"3 yıldır birlikteyiz. Yalan Dünya setinde tanıştık. Haki evlenme teklifini ise Karadeniz'de yaylada diz çökerek yaptı. Ben de kabul ettim."
-
Haki Biçici ise gazetecilerin "Nasıl bir evlilik teklifi yaptınız?" sorusuna "Bir gün yayladaydık. Ve bende evleneceğim olan eşime orada teklifimi yaptım" dedi.
015ab688cc7f907c8a131b91ed186e2b.jpg

Derya Karadaş, Özgür Masur tasarımlı bir gelinlik giyerken, Haki Biçici'nin damatlığını da Raşit Bağzıbağlı hazırladı.
f6b7ff6b44d66ad59747e7121e93143d.jpg

EVLENİYORLAR MI?
Geceye birlikte katılan Barış Arduç ve Gupse Özay ikilisi de objektiflerin karşısına el ele geçti. Haklarında çıkan ayrılık iddialarını yalanlayan ikili, Özay'ın daha önce yaptığı "Bir daha gelinlik giymem" sözlerine açıklık getirdi. Barış Arduç, "Gupse o sözü iş hayatı için demiştir. Yoksa her şey kısmet. Yakında ne olur bilinmez" diyerek evlilik sinyali verdi.
37abd6d780c720413d0e6b45b41c3e04.jpg

ALİ SUNAL NE ZAMAN EVLENECEK?
Geceye yalnız başına katılan Ali Sunal, gazetecilerin "Sizi de yakın zamanda nikah masasında görür müyüz?" sorusuna "İnşallah, neden olmasın? Ben de isterim" sözleriyle cevapladı.

f28bd636af57aa0f71681514f36ef4ca.jpg

Ali Sunal daha önce 2011 yılında Gökçe Bahadır'la evlenmiş ve altı ay sonra ünlü oyuncuyla yollarını ayırmıştı.

gülse birselinn geçen düğünlerle ilgili yazdığı yazının sebebi buymuş
işte mavi elbise giymek gerekiyormuşda aramışta.. diyerekten baya bi organizasyonları eleştirmişti :)

hahahha

ben zerrinin yerinde olsam bozulurdum

Güldür güldür hiç gülmedim bu ne biçim düğün zenne ne alaka

ya bu Barış Arduç dizide Elçinle gözüme hoş gözüküyor ama Gupse'nin yanında görünce standart Türk erkeği hiç bi albenisi yok niye öyle oluyo :işsiz:
oynadığı karakterden herhalde:işsiz:

çifte de mutluluklar :rapci:

Bence de cok tatli cokcuksu yüzü var. Böyle bir karizma degil yani

Back
X