• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derya Büyükuncu ortaya çıktı...

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
[h=4]VAATLE SORVIVOR´I KAZANMIŞTI[/h]
Milli yüzücü Derya Büyükuncu, 'Survivor' yarışmasında birinci olursa, kazanacağı büyük ödül olan 500 bin liranın yarısını işitme engelli çocuklara bağışlayacağını açıklamıştı. İzleyici de oylarıyla onu birinciliğe taşımıştı.

Ancak Büyükuncu'nun ödülü aldıktan sonra sırra kadem basması olay olmuştu. İşitme engelli çocuklar, tüm uğraşlarına rağmen Büyükuncu'ya ulaşamadıklarını açıklamıştı. O dönem Büyükuncu'nun ABD'ye yerleştiği iddia edilmişti.
[h=4]SORULARA YANIT VERMEDİ[/h] Olay adam önceki gün İstinyePark'ta, ailesiyle görüntülendi. Muhabiri gören Büyükuncu, büyük panik yaşadı. Yapacağı bağışla ilgili sorulara yanıt vermeyip kaçmaya çalışan milli yüzücü, hızla AVM'yi terk etti.

derya-buyukuncu_8461.jpg

Nihat Dogan ile birlikte finale kalmisti bu adam. Nihat Dogan i pek sevmem ama söylemedende edemeyecegim, dogruya dogru yani..
O zamanlar herkes " Nihat sen Derya nin tirnagi olamazsin, adammisin" falan filan diye bircok elestiriler olmustu hatta " su varos nihat kazanmasin oylar Derya ya diye kampanyalar yapilmist"
Suan görüyorum ki, Derya Büyükuncu asil sen adam degilmissin bea, yazik o engelli cocuklari kullandin para icin, yüzünü görsem "yarabbi sükür " diyecegin bir harekette bulunurdum zira ennnn nefret ettigim seydir mazlumu kullanarak cikar elde etmek!

Bu çok saçma bir konu düşününce...

... Kontrat a imza atmis 250 bin bagis yapmak için anlasmislar...

o zaman 500 binin 250 binini adama verip 250binini de bagis yapilacak yere aktarirlar mantiken sonuçta imzayi atmis adam.. O kadar acikladi Acun yapilacagini o söylemese hadi yine neyse...

500binin hepsini verip 250bine anlaşma yaptik bak geri getir mi demisler çok saçma geliyor bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu çok saçma bir konu düşününce...

... Kontrat a imza atmis 250 bin bagis yapmak için anlasmislar...

o zaman 500 binin 250 binini adama verip 250binini de bagis yapilacak yere aktarirlar mantiken sonuçta imzayi atmis adam.. O kadar acikladi Acun yapilacagini o söylemese hadi yine neyse...

500binin hepsini verip 250bine anlaşma yaptik bak geri getir mi demisler çok saçma geliyor bana

Dogru kontratta da yaziliymis, ama ben Derya beye acayip sinir oldum.
Bune bicim vicdansizlik, insafsizlik ya.
Kimbilir o engelliler bile sms attiki bizede yardimi olacak diye.
Insafsiz adam, adam degilmis..

Son düzenleme:
Adamı ben bile desteklemiştim ya, yazıklar olsun geceleri nasıl uyuyo, başını yastığa nasıl koyuyo:47:

Kontrata imza atma falan yok galiba, Nihat Dogan ile finale kalinca böyle bir aciklamada bulundu.
Sözlü olarak verilmis bir söz var.
Gerci o sözüde kazanip paralara konmak icin vermis beyefendi!

Survivor’un yapımcısı olan Acun Medya’ın genel koodinatörü Ebru Atasav “Derya’ya 3 aydır ulaşamıyoruz. paranın yarısını bağışlayacağı kontratta da yazılı. 1 hafta daha bekleyeceğiz ve bu sürenin sonunda. hemen yasal yollara başvuracağız. Engellilerin parasını Derya’ya bırakmayacağız. Dünyanın öteki ucuna da gitse bu parayı ödemek zorunda” dedi..

Boyle bir iddia sonrasinda cikti bu tartismalar..ki çok çok mantiksiz...

Acun aciklamalarinda hep söylüyor ünlülerle anlasmalari her zaman yarisini bagis yapmak üzerine kurulu....

Daha önce nihat altinkaya da ayni şekilde birinci olup bagisini yapti ve orada da acikladi ünlülerle anlasmalarin bu şekilde olduğu...

Neden 500binin hepsini versinler imzaya dayali kontrat var sonuçta? Ki Acun gibi gözü acik adamdan bahsediyoruz...500bini al 250 bin geri getir ama mi demişler:)

Eğer bu tür vaatlerde bulunmasa bence yine kazanırdı. Madem yapmayacak niye kendini bu duruma düşürdü ki :44:

Para da öyle çok uçuk bir rakam değil 500 bin için kendini bu kadar rezil etmeye değdi mi yani?

Yarışmanın üzerinden seneler geçti 2011 de yapılmıştı o yarışma 3 aydır ulaşamıyoruz demişler neden bu zamana kadar aramamışlar ya da kontratta yazılıysa Acun aracılığıyla bu bağış yapılacaksa neden baştan alıp paranın yarısını vermemişler. Neden kontratta yazıyor onu da anlamadım gerçi kişisel olarak yapmayacak mı bağışı sonuçta. Eh tamam kontrata eklediniz alsaydınız ya da sorsaydınız bağış konusu vardır ne olacak diye getiricem ben mi dedi de aldı gitti neyini getirecek. Bence açıklama yapar Derya tam böyle olduğunu düşünmüyorum olayın. Nihat zaten hemen kendine pay çıkarmış yazmış ettiği hakaretler filan yenilir yutulur gibi değildi kendini bir şey sandı oraya gidince şimdide survivorın bu yarışmasının değerlendirme programı var bir kanalda duygu bu filan konuşuyorlar Nihat yine tribünlere oynuyor hayır bu adam ne iş yapıyor biri desin bana şarkıcı desem albümü yok yorumcu desem öyle bir tecrübesi yok bir ara teknik direktördü :9:

Ben de uzun zamandır meraktaydım neredeki diye. Hayatımda gördüğüm en gereksiz insanlardan kendisi ve eşi.
Eşiyle bir röportaj yapmışlardı. Hülya Avşar bu adamın kaslarına bayılıyormuşmumuşmuş onu sordu sanırım yine Ayşe Armandı karşısındaki. O kadına da dayanamıyorum da neyse.. İşte Hülya Avşar’ın eşinin kasları için dediğini söyledi Ayşe Arman.
O da dedi ki: Siz tv den görüyorsunuz ben gerçek halini her gün görünüyorum.
Çok itici.. çok gereksiz. Bir o kadar görgüsüz…

ben zaten bu adama hiç güvenmedim kas deĞiil karekter önemli

Zaten ünlülerin bağış yapacağı söylenmişti Derya Büyükuncu bağıştan öte yarışlarla ilgili vaadler vermişti diye hatırlıyorum , birde yarışı bağışsa zaten nereye bağışlanacaksa oraya niye aktarılmadı onuda anlamadım

Bu adama yarışma başından beri hiç ısınamamıştım.Birinci olacak en son adamdı.

Terbiyesiz.

Back