Derya Büyükuncu ödül parasını villaya yatırmış..

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
[h=2]Acun Medya, Milli yüzücü Derya Büyükuncu'ya dava açıyor.[/h]

Survivor'da 2011 yılında birinci olan Derya Büyükuncu 500 TL'lik ödülü aldıktan sonra ortadan kayboldu. Büyükuncu, ödül olarak aldığı 500 bin TL'nin yarısını işitme engelli çocukların eğitimi için bağışlayacağını açıklamıştı. Bu fikrini finalden hemen önce açıklaması "Şampiyon olmak için duygu sömürüsü yapıyor" eleştirilerine de neden olmuştu.

[h=4]O PARAYLA AMERİKA'DAN VİLLA ALDI[/h] Büyükuncu'yu tatil için geldiği İstanbul'da gören bir muhabir ''Söz verdiğiniz bağışı yapmadan neden kaçtınız?'' diye sordu. Ancak yanıt alamadı. Büyükuncu'nun bu parayla Amerika'dan villa aldığı ve 'Tatil dışında Türkiye'ye dönmem' dediği öğrenildi. Acun Medya'nın avukatları birkaç gün sonra Büyükuncu'ya dava açmaya hazırlanıyor.

http://www.ensonhaber.com/derya-buyukuncu-odul-parasini-villaya-yatirmis-2014-04-26.html

Finale giderken, halk birinci yapsin diye bagis yapacagini acikla, halk seni birinci yapincada parayi al kac, vicdansiz adam, kalibiyin adami degilmissin..

500 bine tr de villa yok ya, studio daire almış olmasın amerikada

500 bine tr de villa yok ya, studio daire almış olmasın amerikada
Merak ettim baktım internetten,varmış california civarındavilla derken bildiğimiz klasik amerikan evlerinden bahsediyor heralde.gerçi hangi şehirde aldığını yazmamış,fiyatlar şehrine göre değişiyordur
aha ilanlar bunlar.Bizde toplu konut apartman daireleri bu fiyata artık İstanbulda

http://www.realestate.com/detail/374-1403958-9508-Margery-Ave-California-City-CA-93505/
http://www.realestate.com/detail/301-SR14020488-10448-OLEANDER-Avenue-California-City-CA-93505/
http://www.realestate.com/detail/374-1404475-9348-Lime-Ave-California-City-CA-93505/

villa deyince aklımda bunlar canlanmamıştı ama...

denize kenarı bile olmayan küçük bi şehirdeyim ve merkeze bu fiyata villa yok
amerikadan pahalıyız yani ha

Nihat Doğanda verip veriştiriyor Detya Büyükuncu çıkıp bi açıklama yapsın artık
o kadar insan oy verdi şu haberlerden sonra Nihat doğana sms atmadığıma pişman oluyorum eminim benim gibi çok kişide aynı pişmanlığı yaşıyordur.
Miamiden almışsa olabilir birde ünlüler kaldıkları süre boyuncada bir miktar aldılar biliyorum

villa deyince aklımda bunlar canlanmamıştı ama...

denize kenarı bile olmayan küçük bi şehirdeyim ve merkeze bu fiyata villa yok
amerikadan pahalıyız yani ha
Bizde de villa deyince bunların ayarında bişeyler gösteriyolarHollywood ünlülerinin villaları gibi olamaz tabi onlar birkaç milyon dolardan başlar.Evet bizdeki kışlık villalar da 1.000.000 lira civarında başlıyor artık.

sonuç itibariyle, açılan davalardan sonra hayrını göremicek sanırım

bildiğim kadarıyla da acun dava açmaya hazırlanıyormuş.
parayı alınca tlf numaralarını fln değiştirip kaçmış kimse ulaşamamamış.
bi de utanmadan tatil için de olsa gelmiş ya yazık yazık

Bildiğim kadarı ile Amerikada bunlarda oturmak için çok zengin oturmaya gerek yok.Apartman dairelerinde fakirler oturuyor ,domuz etinide fakirler yiyor diye duymuşdum orda.

Bildiğim kadarı ile Amerikada bunlarda oturmak için çok zengin oturmaya gerek yok.Apartman dairelerinde fakirler oturuyor ,domuz etinide fakirler yiyor diye duymuşdum orda.

Domuz etini fakirler mi yiyor bilemeyecegim ama domuz eti burada da cook cok ucuzdur ve cok tüketiroyorlar..

Zaten aldigi tek para 500 bin tl degil.
Yarismanin sonuna kadar kaldigi icinde her bölüm basina para aliyor.
O para ile bu para 1milyon 500 bin tl falan yapsa alir yani bir villa..

Aaaa hiç iyi yapmamış, çok ayıp valla. Taaa Amerika'ya gitmeye ne gerek vardı, tüm dolandırıcılar Urfa'dan villa kapaklıyorlar. Ordan alsaymış.
Hem anlamıyorum, madem sözleşmede böyle bi madde varmış ve paranın yarısı bağış olacakmış, niye adamın eline takır takır paranın tamamını saymışlar. Bağış olan kısmı kesip, kalan kısmı vermeyi akıl edememişlerdi! :44: Duyanda Acun medyayı bişey sanar.

Ben izlemistim o finali de parayi aldiktan sonra bagislayacam yarisini diyen nihat dogandi sonra acun ilicalida bu zaten anlasmada var deyip susturmustu
Unluler yarisini bGgislama sarti var gonullulerde yokda
Madem oyle paranin hepsini niye vermisler yarisini versrletmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…