Derviş Bağzıbağlı imzalı son derece kaliteli özel tasarım gelinlik! Bu fiyata kaçmaz! Mutlaka bakınn

_BaByLoVe_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
154
8
68
34
Kızlarrrr sizlerle süper bir gelinlik paylaşıyorum. Bir arkadaşımın eşi giydi. Ismini açıklayamam ama televizyondan biri. Düğünde ben de bizzat bulundum ve harika görünüyordu. Gelinliğin gerçek değeri 8000 lira, Ünlülerin modacısı Derviş Bağzıbağlı'nın tasarımlarından... Son derece kaliteli ve zarif bir gelinlik. Arkası uzun kuyruklu,straplez...40 beden ve fiyatı 2000 lira..Çok demeyin, bu kalitede bu fiyata böyle bir gelinlik alamazsınız.. Duvağı ve tarlatanı ile birlikte... Buyrun bakalım

Beğenen yok mu kızlar? Marka bir gelinliğiniz olsun istiyorsanız bence mutlaka değerlendirin bu fırsatı. Gerçek alıcılarla pazarlık payı var..eğer istanbuldaysanız gelip bizzat görüp deneyip öyle alabilirsiniz..

Kızlar fiyatı düşürüyorum..1750 lira yaptım. Dilerseniz kiralayabilirsiniz de..Kiralık fiyatı 1250 lira..ben 6 yıl önce gelinliğimi bu fiyata kiralamıştım, üstelik markalı bile değildi..bi düşünün derim

Bayanlar epeydir foruma girmeye fırsat bulamıyordum. Artık şu gelinliği elimden çıkarayım istiyorum.ilanı koyalı neredeyse 1 sene olmuş. Satılık 1000 ₺ kiralık 500₺ ne diyorsunuz?

yok ben evliyim abiye bakarken dikkatimi çekti de öyle baktım . bence 2. el bi gelinlik en fazla 500 olmalı ki sıfır bi gelinliğe tercih edilsin :) iyi satışlar :)

Haklı olabilirsin ama kalitesine göre değişiyor işte..zaradan fabrikadan aldığın bir gömlekle waikikiden aldığın nasıl bir olmazsa sonuçta gelinliklerde farkediyor. Giyen kişi bunu 8000 liraya almış.zaten 1000 liraya indirerek alış fiyatından neredeyse %90 indirim yapmış oluyorum.Ama yinede alıcılarla pazarlık yapabilirim..

Gelinlik modeli çok demode bence. Bağzıbağlı kalitesi tartışılmaz, benim annem de kendini bildi bileli oradan alır diktirir ama marka diye bu gelinliği giymek yerine, gelinlikçilerden istediğim gelinliği giyerdm ben.

Bir de arkadaşınızın durumu iyi anlaşılan, bencr evinde yer kaplamak yetine bu gelinliği ihtiyacı olan birine ya da tekrar tekrar kullanan kurumlara verebilir.

Evet arkadaş çok tanınmasada televizyondan biri,doğal olarak durumu iyi gerçekten. Evleneli 3 sene oldu sanırım. Gelinlik evinde değil :) Eşimin kuru temizleme mağazası var.Temizlensin diye verdi ve sonra geri almak istemedi. Burada çok zikretmek istemedim yanlış anlaşılır diye ama gerçekten tahmin ettiğiniz gibi elde ettiğim geliri hayır amaçlı kullanacağım. İlgilenmekte olduğumuz diyaliz hastası bir genç kız var. Onun eğitim ve tedavi masrafları için kullanmak istiyoruz. Fiyatı bu kadar yüksek tutmamın tek sebebi de bu aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…