- 29 Eylül 2010
- 1.150
- 3
ben 2 yıllık ewlıyım kaynanamla oturuyorum o zmnlar herkes yapamazsın bırlıkte dedı bnde nolcak kı dedım sofraya bı tabak fazla koyarım ( kaynanm 68 yasında,kayınpederm de)ama haklılarmıs dedıklerı gbı oldu 5 gorumcem wr we ben artık kımseye tahammul edmıorm esım ılk baslarda aldırma derdı tek erkek oldugu ıcın herseyı paylasmıs ablalarıyla..ole dusunme yanlıs anlamıssındr vs vs..ıkna edemedm bnm dusundugum gbı olduguna yasananların ta kı kndısı kawga edıp gerceklerı farkedene kadar..ben kımseyı kırmaktan yana olmayan,yaptıgı we yapacagı seyı ınsanları kırmamk ıcın ıkı kere dusunen bırıyım bı ınsana laf solerken yarın onun yuzune bakacagımı dusunur ona gore dawranırım..bunlar fesatlar..hatta bı gun esım anneme kızını hıc ıyı yetıstrememıssn hıc fesat degıl dıe saka yapmıstı :) bunlar tadı tuzu..esımın ole tawrları kaynanmla yasananlar bnı herseyden soguttu ole kı hastalıgında aklınıza gelen hersyı bn yaptım..karar aldım bndan sonra kımseyı umursamıcagm muhattap olmıcam arayıp sormıcam esımede soledm zaten oda kndını ezdırme sole solıcaklerını der..asıl sorun su bu ıkı yıl boyunca ysananlar bnı yaıprattı butun nesemı kaybettrdı we ben herseyden sogudum bazen esmden sogudugumu dusunuorm aklım kalbım hep baska soluyo..bıde cocuk oldugunda erkek olunca kayınpederımn ısmı yada onun koydugu bı ısım olurmus bnde asla dıorm asla olmaz cunku aynı ewde tek kelıme etmez acıle gttım bı gun ıs cıkısı mıde agrısından geberıorm basımda kocam yok geldı ama durmadı 5 dk sonra gttı paran wr mı bıle demedı ama allha sukur wrdı olmadıgından degıl dusunmedgınden kızgınlıgım..kısacası bnn gbı olan bı suru sey war..we ıstemıorm kımseyı sewmıorm yanlız olsak cok mtlu oluruz bu kesın hep onlar yuzunden kavga edıorz..bole nereye kadar dewam eder bılıorm..bnm gbı olan yada bu konuda fıkrı olan wr mı acaba??