- Konu Sahibi kararsizkararli
-
Evlilik öncesi stres'te tartismalar elbette olur ama Nisanlim ailesine baglandi derken tam olarak neyi kastediyorsun? Ne gibi degisti? Bunlari aciklarsan, eminim daha cok yardimci olabiliriz sana.
ama icinde sevgiden, umuttan cok süpheler varsa, bencede vazgec..
Belki'lerden, keske yapma..
cnm durum ortada zaten dimi ama?yok evlenince değişir,( insan yedisinde ne ise, yetmişinde de odur) gözünü sevdiğim atasözleri...... şöyle olur böyle yapar umutlarıyla evleniyorlar, sonrası cehennem azabı ..sevmek elbette güzel bir şey, ama sadece sevgi yetmiyor, evlendıkten bi müddet sonra saygısız hareketler sevmenin gramını bırakmıyor zaten..o yüzden sevginin yanında, bazı kuralları da olmalı insanın..
allah arkadasımıza yardım etsin..
2hafta sonra dügünün var, mutluluktan ucman gerekirken sen bunalima girmişsin.
Çok çok iyi düsün cünkü iptal edersen ve pisman olursan, geri dönüsü olmaz.
Sakin etrafındakilerin sözlerine bakip karar verme.
Bu karar senin, gelecek senin!!!
Etrafı çevreyi düşünme.
Önce kendini düşün. Kim ne derse desin hiç bir şey senin mutlulugundan önemli degil.
Şayet bir karar alırsan da herkes saygı duymak zorunda.
Hayatta bir kaç kritik dönem vardır ve bu dönemlerde, olumsuz düşünceler zihnimizi esir alır.
Sağlıklı düşünemediğimiz için tek çözümün çekip gitmek olduğunu sanırız.
Olumsuz düşünceler ikinizin zihnine de yerleşmiş görünüyor ve bu durumda müşterekte buluşamıyorsunuz.
Bu kritik döneminizde, sen çekip gitmeyi, nişanlın da ailesini sığınılacak liman olarak görmüş.
Zor dönemlerimizde ailemize sığınmaktan daha güvenli ne olabilir ki?
Nişanlın, doğup büyüdüğü aileden ayrı bir yerde kendi ailesini kuracak olmanın şaşkınlığıyla farklılaşmış olabilir.
Böyle önemli bir dönüm noktasında şaşkın olmayı çok insani buluyorum.
Artık ikinizin de ailesi olan, nişanlının ailesine sen daha çok bağlanarak aynı limandan yola çıkabilirsiniz.
Kendini çok doğru analiz etmelisin tatlım. Nişanlının ufacık bir farklılığı sende büyük değişiklikler mi yaratıyor?
Eğer böyle oluyorsa ilişkinizdeki değişime büyük ölçüde sen sebep oluyorsun.
Hiç birimiz, birilerinin bizi bir süre tanıdığı kadar değiliz canımcım. Hayatımızın sonuna kadar keşfedilecek farklı yönlerimiz vardır.
Dilerim ailenizi sağlam temeller üzerine kurmayı başararak, sonsuza kadar huzurlu ve mutlu yaşarsınız.
Keşke şuan sana yardımcı olabilsem hissettiklerine çok üzüldüm
Bende 11 ay önce evlendim o zamanlar bizimde ufak tefek sorunlar oluyodu ben kızıyodum ama şimdi dönüp bakıyorum hepsi benim kaprisim benim şımarıklığımmış.Tabi eşimde aileden maddi destek görmediğinden tüm yük omuzlarında olduğundan oda sinirli olmuştu biraz ama birazcık işte.. Bilmem anlatabiliyor muyum?
Çok iyi düşün kendini ateşe atma.. Nişanlılık dediğin gibi yarı evlilik değil çıkar bu düşünceyi aklından kim ne derse desin sen kendi huzurunu düşün.. Bu arada bence önce nişanlınla bi konuş açıklamalarını dinle.. Annesinin yanında söylediği sözler çok itici kusura bakma dayanamadım söylüyorum..
Kafam o kadar karışıkki, bir psikiyatriste falan mı gitsem diyorum; ama bu kadar kısa sürede bana yardımcı olamaz...O kadar çok düşünüyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?