dertliyim çok dertli

Annesine daha bağlandı; anne yoruldun mu, acıktın mı, susadın mı, ne istiyorsun, bu ev senin, sen nasıl istersen vs. bunlar bildik replikler olabilir ama annesine normalde çok bağlı olan birinde...Benim nişanlımda eğreti duruyor...

saol; bilmiyorum ama umut etmek daha kolay geliyor galiba

evet, bunu bliyorum. Flort ederken olduğu gibi bakın biz barıştık diyemeyiz. Köprüler tamamen yıkılır, bu da beni çok korkutuyor. Bir yandan insanlar hazırlık yapıyor ya(( Bazen aklımı kaçıracağımı düşünüyorum...mantıkla karar veremiyorumi o zaman biter...Adama demezler mi bu 360 derece değişim bir günde mi oldu? Daha önce hiç ip ucu görmedin mi? O zaman mantıklı karar vermem gerekiyordu. Sevdiğim içinde vazgeçtim...

Keşke şuan sana yardımcı olabilsem hissettiklerine çok üzüldüm

Bende 11 ay önce evlendim o zamanlar bizimde ufak tefek sorunlar oluyodu ben kızıyodum ama şimdi dönüp bakıyorum hepsi benim kaprisim benim şımarıklığımmış.Tabi eşimde aileden maddi destek görmediğinden tüm yük omuzlarında olduğundan oda sinirli olmuştu biraz ama birazcık işte.. Bilmem anlatabiliyor muyum?

Çok iyi düşün kendini ateşe atma.. Nişanlılık dediğin gibi yarı evlilik değil çıkar bu düşünceyi aklından kim ne derse desin sen kendi huzurunu düşün.. Bu arada bence önce nişanlınla bi konuş açıklamalarını dinle.. Annesinin yanında söylediği sözler çok itici kusura bakma dayanamadım söylüyorum..

Hayatta bir kaç kritik dönem vardır ve bu dönemlerde, olumsuz düşünceler zihnimizi esir alır.
Sağlıklı düşünemediğimiz için tek çözümün çekip gitmek olduğunu sanırız.
Olumsuz düşünceler ikinizin zihnine de yerleşmiş görünüyor ve bu durumda müşterekte buluşamıyorsunuz.
Bu kritik döneminizde, sen çekip gitmeyi, nişanlın da ailesini sığınılacak liman olarak görmüş.
Zor dönemlerimizde ailemize sığınmaktan daha güvenli ne olabilir ki?
Nişanlın, doğup büyüdüğü aileden ayrı bir yerde kendi ailesini kuracak olmanın şaşkınlığıyla farklılaşmış olabilir.
Böyle önemli bir dönüm noktasında şaşkın olmayı çok insani buluyorum.
Artık ikinizin de ailesi olan, nişanlının ailesine sen daha çok bağlanarak aynı limandan yola çıkabilirsiniz.
Kendini çok doğru analiz etmelisin tatlım. Nişanlının ufacık bir farklılığı sende büyük değişiklikler mi yaratıyor?
Eğer böyle oluyorsa ilişkinizdeki değişime büyük ölçüde sen sebep oluyorsun.
Hiç birimiz, birilerinin bizi bir süre tanıdığı kadar değiliz canımcım. Hayatımızın sonuna kadar keşfedilecek farklı yönlerimiz vardır.
Dilerim ailenizi sağlam temeller üzerine kurmayı başararak, sonsuza kadar huzurlu ve mutlu yaşarsınız.

bence bi insan iki olmuyor.ileride daha kötü şyler yaşayabilrisin.bnce yol yakınken dön derim.evlenip boşanmak daha kötü.kim ne derse desin boşver.sen kendi hayatına bk

eger ayrılmak nıyetındeysen ayıp olur dıye sakın dusunme, hayat senın hayatın kımse bısey dıyemez ,benım bır yakınım kına gecesınde damadın bır terbıyesızlıgı yuzunden ayrıldı dusun yanı kına gecesı yanı,ve suanda gram pısman degıl

Kafam o kadar karışıkki, bir psikiyatriste falan mı gitsem diyorum; ama bu kadar kısa sürede bana yardımcı olamaz...O kadar çok düşünüyorum ki

Bizde de hiç maddi destek yok, bir sürü borcumuz var haliyle...Bu da tabi insanı strese sokuyor

ayyyyyyy öyle olur zaten...
evlenmeye kalkınca ve evlenince kıymetli olur oğullar ve analar ve kardeşler ve teyzeler ve dayılar ve amcalar ve anneanneler ve babaanneler ve dedeler ve kuzenler ve yiğenler ve ve ve ve ve ve....
önceden birbirinden haberi olmayan insanlar bi anda bi can ciğer bi hayat suyu bi nefes alış sebebi haline gelir...
değil 2 hafta son 2 dakika bile geç değil...
bırak etrafını kim ne demişi kendini düşün..
düğünden sonra herkes evine gidip kapısını kapattığında sen bu gerçeklerle yaşamaya çalışacaksın..

canm benm çok yakın bir arkadaşm düğün günü attı yüzüğü
2 hafta ne kiii..
bütün ailede kızın arkasnda durdu
şimdi herşy unutuldu gitti
inş düğün stresidr ama çevreyi düşünmeden kendi kararını vermen gerekir..
Allah yardmcn olsn..

Eğer kafanda bu şüpheler varsa ve tek endişen etrafa ne derimse sakın durma ve nişanı at. Aynı şeyi çok samimi arkadaşım yaşadı ve annesi etrafa nederiz kızım evlencen dedi. kız mecbur evlendi ve 4 sene sonra 2 yaşındaki oğluyla döndü baba evine. Annesi çok pişmandı ama olan oldu. Etraf ne der diye kızını ateşe attı. Eğer ailende arkandaysa ve kapris ve stresten değilse sıkıntın iyi düşün öyle karar ver. Hayatının en keskin virajındasın canım

Kafam o kadar karışıkki, bir psikiyatriste falan mı gitsem diyorum; ama bu kadar kısa sürede bana yardımcı olamaz...O kadar çok düşünüyorum ki

Evlilik danışmanına gidebilirsin tatlım. Tv de izlediğim kadarıyla sihirli önerileri var.
Hakkınızda hayırlısı olsun İnşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…