- Konu Sahibi kararsizkararli
-
bu hisler ruhunu satın almaya başladıysa eğer vazgeç düşünme sakın...evlilik stresi tabiki olur ama, tatlı ve heyecanlı bir şekilde !..
iki kere yazdım kusura bakmayın..
valla katiliyorum aklinda bir tane bile suphe varsa vazgec...
cnm durum ortada zaten dimi ama?yok evlenince değişir,( insan yedisinde ne ise, yetmişinde de odur) gözünü sevdiğim atasözleri...... şöyle olur böyle yapar umutlarıyla evleniyorlar, sonrası cehennem azabı ..sevmek elbette güzel bir şey, ama sadece sevgi yetmiyor, evlendıkten bi müddet sonra saygısız hareketler sevmenin gramını bırakmıyor zaten..o yüzden sevginin yanında, bazı kuralları da olmalı insanın..
allah arkadasımıza yardım etsin..
Arkadaşlar, ben nişanlıyım, gelinliğim hazır sayılır, eşyalar alındı...Eksikler var elbette...Bu kısmına kadar herşey normal; ama işte bundan sonrası...Nişanlım 360 derece değişti, o anlayışlı insan başka bir insana dönüştü...Kendi ailesine hiç olmadığı kadar bağlandı, bizim ilişkimiz en şaşalı olması gereken dönemde gittikçe kötü duruma geldi. Ben rahatsızlıklarımı söyledim, ben hep böyleydim dedi. Böyle olsaydı sürmezdi ki zaten! Evlilik beni korkutuyor, şu an böylese gelecekte ne olacak...Biz daha önce de sorunlar yaşadık ama hep yıllarıma emeklerime acıdım. Şimdi o kadar mutsuzumki evlenip ayrılmak daha kötü diyorum. Şimdi karar verme aşamasındayım, ama bu kararı ofkeyle vermek istemiyorum. 2 hafta sonra düğünüm var, ailelere açıklamak çevredekilere laf anlatmak o kadar zoruma gidiyor ki... İnanınki acımı değilde çevreyi ve daha sonrasında yaşanabilecek pişmanlığı düşünüyorum. Şu anda nişanlımla konuşamıyoruz, sorunları çözmek için masaya otursak kavga ediyoruz. Arkadaşlarım teselli etmek için mi bilmiyorum ama evlilik stresi diyorlar...
Evlilik stresi mi yoksa aileler işin içine girince gerçek hayata mı döndünüz acaba ?
Flört ederken,aileler arada olmuyor.Böyle bir dönüm noktası olabilir mi ?
sorunlu bir evliliğiniz olacak. net.
eyer bu kadar onemli bir sey icin iyi seyler hisetmiyorsan ozaman ailenle konusman gerekiyor..
sonra evlenipde, ailene gelip bosanmak istiyorum diye anlatmak daha zor olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?