- Konu Sahibi kararsizkararli
Arkadaşlar, ben nişanlıyım, gelinliğim hazır sayılır, eşyalar alındı...Eksikler var elbette...Bu kısmına kadar herşey normal; ama işte bundan sonrası...Nişanlım 360 derece değişti, o anlayışlı insan başka bir insana dönüştü...Kendi ailesine hiç olmadığı kadar bağlandı, bizim ilişkimiz en şaşalı olması gereken dönemde gittikçe kötü duruma geldi. Ben rahatsızlıklarımı söyledim, ben hep böyleydim dedi. Böyle olsaydı sürmezdi ki zaten! Evlilik beni korkutuyor, şu an böylese gelecekte ne olacak...Biz daha önce de sorunlar yaşadık ama hep yıllarıma emeklerime acıdım. Şimdi o kadar mutsuzumki evlenip ayrılmak daha kötü diyorum. Şimdi karar verme aşamasındayım, ama bu kararı ofkeyle vermek istemiyorum. 2 hafta sonra düğünüm var, ailelere açıklamak çevredekilere laf anlatmak o kadar zoruma gidiyor ki... İnanınki acımı değilde çevreyi ve daha sonrasında yaşanabilecek pişmanlığı düşünüyorum. Şu anda nişanlımla konuşamıyoruz, sorunları çözmek için masaya otursak kavga ediyoruz. Arkadaşlarım teselli etmek için mi bilmiyorum ama evlilik stresi diyorlar...