Bak güzel kardeşim, öncelikle tebrik ederim, hayırlı olsun. Kazasız belasız, uzatmasız mezun olursun umarım. Yurtta kalacaksan şu aileden ayrılma, yalnız hissetme psikolojisinden gidince kısa sürede kurtulursun bence çünkü yurtlarda hep başka şehirlerden senin gibi okumaya gelen bir sürü insan var. Çocuk değilsin artık yani endişelerini anlıyorum ama aileden ayrılma olayını bu kadar büyütme gözünü seveyim. Ben de 3 senedir başka şehirde okuyorum ve yurtta kalıyorum. Ben sonucumu öğrendiğim ilk an gitmeyeceğim dedim mesela. Ailem de gitme boşver o zaman dedi. Sonra düşündüm taşındım, gitmek zorundayım dedim ve aileme gideceğimi söyledim. Benim annem bana hiç karışmadı ama ağlamıştı ben gitmeye karar verince. Anneannem ve teyzem teselli etmişlerdi. Kayıttı, yurda yerleşmekti falan derken annemi otogarda otobüsüne bindirdim ve ben hiç bilmediğim o şehrin merkezine dolaşmaya falan gittim akşam saati tek başıma. Sonra yurda dönüp milletle de tanıştım, sohbetti falan derken üzülüp sızlanmaya zaman kalmadı. Günlerce ağlayan arkadaşlarım oldu, hep ben teselli ettim. İlk sene içinde zaman ilerledikçe bazen canım sıkıldı, ağlayacak duruma ben de geldim elbette ama annem falan yanımda yok diye değil. Yurt hayatı zordur, zaman zaman benim yurtta ne işim var, ben evimin rahatlığını istiyorum diye düşünüp sinirden ağlayasım geldiği zamanlar oldu. :) Tabi sonra herkesin nabzına göre şerbet vermeyi biliyorsun. Bütün yurt arkadaşımdır aslında ama sadece 2,3 dostum var oradan. Zaman çabuk geçiyor, geçmez dediğim zaman geçti ve mezuniyet kapıya dayandı. Üzülme yani. Yine de duygular ilginçtir bak, ben de mezuniyet törenimi gözümde canlandırınca duygulanıyorum, mezuniyette ağlayıp da rezil olmam umarım. :)