Canim alisirsin insallah. Onca kizimiz baska yerlerde okuyor. Ailenden ayrilmak zor gelebilir ilk basta ama daha sonra hayattan o kadar guzel zevkler alacaksin ki kendi ayaklarinin ustunde durmak gibi mesela. Icini rahat tut herkes okulun yurdun sahibi degil herkes bir yerlerden geliyor, kolaylikla kaynasirsinmerhaba kızlar ablalarım...
ben burayı bazen dertleşmek için kullanıyorum ve yine dertleşecek bir konum var...
başka bir şehre okumaya gideceğim iki gündür bunun farkındayım diyebilirim kazandığımı öğrendiğimde şokun etkisi iki hafta geçmedi ve şimdi ise gitme piskolojisi bana ağır geldi dün ağladım düşündüm durdum...
içinizden başka şehri yazmasaydın diyen olabilir ama şartlar bunu gerektirdi ablalarım...
aslında güçlü bir kişiliğim var ama duygusallığımı içimde kendi kendime yaşıyorum...
tek kızım arkadaşlarım var ama halimden anlayan yok anneme anlatsam üzülecek zaten gitmeme üzülüyor...
bende nasıl arkadaş edinecem nasıl iyi olup olmadığını anlayacam yurt nasıl olacak gibi gereksiz evhamlara kapıldım...
sonra hayata bırak dedim kendi kendime ...
bilmiyorum nasıl olacak nasıl bu piskolojiden kurtulacam annemden ayrılığa nasıl alışacam...
okuduğunuz için teşekkür ederim bir abla bir kardeş olarak benimle konuşursanız çook sevinirim
inşallah canım lisede bazı yanlış arkadaşlarım oldu canım çok yandı okulumu değiştirdim onlarla ilişkimi kesdim şimdi ise aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum değişmekten korkuyorumCanim alisirsin insallah. Onca kizimiz baska yerlerde okuyor. Ailenden ayrilmak zor gelebilir ilk basta ama daha sonra hayattan o kadar guzel zevkler alacaksin ki kendi ayaklarinin ustunde durmak gibi mesela. Icini rahat tut herkes okulun yurdun sahibi degil herkes bir yerlerden geliyor, kolaylikla kaynasirsin
küçükken annemden ayrılmazdım imkansızdı yani sonra annem alışıyım diye annaneme bıraktı 1 hafta istanbula gitti ama benim düşkünlüğüm aşırıydı ben annanemde bile 1 hafta ağladım durdum...Zamana bırakacaksın yapacak bişey yok. Gidip göreceksin ortamı sana en uygun olana katılacaksın. Insanları tanıyacaksın. Annenden ayrılmaya alışamayacaksın belki bir süre ama bi bakacaksın yıllar geçmiş.
çok teşekkür ederim inşallah belki 2 ay sonra bunları okuduğumda gülerek anacağım ama bugünlerde çok bunaldım konuşmaya ihtiyaçım var işte...Canım benim bir git bak 2 hafta sonra bunların hiç biri aklına bile gelmeyecek. Yurt ortami o kadar eglencelidirki. Akışına bırak herşey çok güzel olacak öyle düşün.
ya bende duygusuzum çok sert dururum dışardan gülerim eğlenirim hiç birşeyi umursamam ve bende belki ilk gün sevinecem tamamiyle değişken bir insanım burcum balık duygusalım ama kimseye belli etmeyen tiplerdenim..herkese çabuk güvenme ama buzdolabı da olma
annenle de skypedan konuşursun her gün
Zaten adapte oldum olucam derken günler geçiyor
herhalde gariplik bendeydi
17 yaşında 800 km uzakta kaldım ailemden, beni yurda bırakıp gittileri günkü mutluluğumu unutamıyorum, annem ağlamıştı kıyamam ama onlar gittikten sonra ben kendimi çok mutlu hissetmiştim, özlem duygusunu eşim dışında bir allahın kuluna bile hissetmediğimden de olabilir o alışma süreci bana 2-3 gün sürdü
üniversitemi çok sevdiğimden ve hep pozitif bi insan olduğumdan olabilir
yeni durumlara çok iyi uyum sağlarım
sen de poZitif ol
bu bi macera gibi
belkide büyümem beni çok üzüyor ben hep böyle kalacam zannediyordum...İçini ferah tut. Orada herkes senin gibi olacak. Yeni bir evin yeni bir ailen olcak. Hayatın boyunca asla ama asla unutamayacağın, yüzünde gevşek bir gülümsemeyle hatırlayacağın anıların arkadaşların olacak.
Aileni özleyeceksin ama ailenin yanına geldiğinde de okulunu ve arkadaşlarını çooook özleyeceksin
Bende oyleyim konularim hep universite hakkinda dusunmekten sıkıldim artik oluruna birak diyorum kendime bir iki gun sonra tekrar düşün...geçen sene seninle aynı durumdaydım
gir bak eski konularıma çok kötüyüm çok diye başlık açmıştım
şu an okuduğum yeri deli gibi özlüyorum okulumu falan
hatta ailemle kavga edince basıp gidicem diye tehdit bile ediyorum
ben ki anne babasının dibinden düşmeyen miniş kız
orada büyüdüm sanırım
Tesekkur ederim canim konusmak iyi geldi ..bu endişeler herkeste var. bende bile. okul, dersler, staj, atama bilmem ne düşünmekten uyku girmiyor. ama senin için çok erken bunları düşünmek için. keyfini çıkar. geri gelmeyecek bu yıllar.