- 8 Mart 2020
- 6
- 1
- 1
- Konu Sahibi Polyannagibiolsakkeske
-
Teşekkür ederim. İşte yeni olduğumdan dolayı güvenemiyorum henüz. Aslında düşündüm ama korktum acıkcası. Güvenilir bir yer mi?Bu kadar genel değil de belli bir konuda derdiniz olduğunda ona özel başlık açarsanız daha sağlıklı cevaplar gelir.
Ya aslında mantıklı. Sırf biraz içimi dökmek için rahatlamak için bide tavsiye almak için kayıt oldum. Öyle şeyler oluyor ki hayatta insanlara anlatamıyorsun mümkünde değil zaten. Bazen anlatılamayacak şeyler oluyor hayatta. Yani başlığı atıyım mı diyorsun? Başıma iş almaktan korkuyorum. Deşifre olunurum korkusu var sanırım....Yani benim sözümün de güvenilir olup olmamasından emin olamazsın ki.Zaten nick kullanıyorsun. Profile de kendi fotoğrafını koymazsın her istediğini anlatırsın. Ben bebekle ilgili gruplardayım mesela her seyimizi konuşuyoruz. Cinsellikle ilgili konu açıldığında da yorum yaparım rahatca. Bilemiyorum senin güvenilir kabul etmen için ne gerekli.
Çok teşekkür ediyorum gerçekten. İlk mesajım sendendi. Allah razı olsunAç bi konu bakalım umarım yardımcı olacak cevaplar gelir.
Nasıl anlıyorlar anlamadım kimliğide mi? Yalan niye olsun ki burda insan içini döker. İçide yalansa artık orasına bişey diyemem tabi.Bir derdim var kısmına git.
Anlatamadığın şeyi konu olarak aç.
Ordan sağlıklı cevaplar gelir.
Tabi uydurma olmazsa
Valla fbı gibiler hepsini anlıyorlar ona göre.
Nasıl anlıyorlar anlamadım kimliğide mi? Yalan niye olsun ki burda insan içini döker. İçide yalansa artık orasına bişey diyemem tabi.
Anladım ama neden yalan söyledi böyle bişey in yalanı olmaz ki. Cok ciddi bişey bu. Söylenmesini istemesi tamam bu normal bişey de yalan söylemesi iftira ayrı o Allaha onun arasında.Hayır kimliği değil.
Valla burda 7 sene olacak bulunurum ne yalanlar geldi geçti.
En son biri abisinin onu taciz ettiği yalanını attı ortaya.
Bütün yazılar vs resmi kurumlara iletildi. Bakanlığa bildirdiler. Bimere kadar şikayetçi oldular. Sonra çıktı yalandı özür dilerim ailem öğrenmesin dedi ama artık çok geçti. Bunun gibi.
Anladım ama neden yalan söyledi böyle bişey in yalanı olmaz ki. Cok ciddi bişey bu. Söylenmesini istemesi tamam bu normal bişey de yalan söylemesi iftira ayrı o Allaha onun arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?