• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşmek, rahatlasak mesela...

Polyannagibiolsakkeske

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
6
1
1
Çok yeniyim burda. Nasıl kullanılıyor nasıl işliyor sistem burda bilmiyorum. Ama kendime derttaş arıyorum. Kimseye anlatamadığım şeyleri anlatabileceğim. Akıl danışabileceğim. Güvenilir birilerine ihtiyacım var benim. Hayat yeterince zor. Dışardaki dünya çok zalim. Acımasız insanoğlu. Biraz da vicdanlı olanlar kaldı mı iyi insan kaldı mı görmek istiyorum. Şu hayatta tutunmak için bazen insanın nedene ihtiyacı oluyor. Zor şeyler atlatıp herşeye rağmen dimdik ayakta duran birileri varsa eğer. O dönemde nasıl hissediyorsunuz Bi düşünün. Öyleyim. . Nasıl ayakta kaldın? Nasıl başardın? Benimle paylaşır mısın lütfen? Hayatın gerçekleri ve ayakta kalan kadınlara ihtiyacım var. Seni bekliyorum....

Yani benim sözümün de güvenilir olup olmamasından emin olamazsın ki. :KK51: Zaten nick kullanıyorsun. Profile de kendi fotoğrafını koymazsın her istediğini anlatırsın. Ben bebekle ilgili gruplardayım mesela her seyimizi konuşuyoruz. Cinsellikle ilgili konu açıldığında da yorum yaparım rahatca. 🤷🏻‍♀️Bilemiyorum senin güvenilir kabul etmen için ne gerekli. 🤔

Yani benim sözümün de güvenilir olup olmamasından emin olamazsın ki. :KK51: Zaten nick kullanıyorsun. Profile de kendi fotoğrafını koymazsın her istediğini anlatırsın. Ben bebekle ilgili gruplardayım mesela her seyimizi konuşuyoruz. Cinsellikle ilgili konu açıldığında da yorum yaparım rahatca. 🤷🏻‍♀️Bilemiyorum senin güvenilir kabul etmen için ne gerekli. 🤔
Ya aslında mantıklı. Sırf biraz içimi dökmek için rahatlamak için bide tavsiye almak için kayıt oldum. Öyle şeyler oluyor ki hayatta insanlara anlatamıyorsun mümkünde değil zaten. Bazen anlatılamayacak şeyler oluyor hayatta. Yani başlığı atıyım mı diyorsun? Başıma iş almaktan korkuyorum. Deşifre olunurum korkusu var sanırım.... 😿

Nasıl anlıyorlar anlamadım kimliğide mi? Yalan niye olsun ki burda insan içini döker. İçide yalansa artık orasına bişey diyemem tabi.

Hayır kimliği değil.
Valla burda 7 sene olacak bulunurum ne yalanlar geldi geçti.
En son biri abisinin onu taciz ettiği yalanını attı ortaya.
Bütün yazılar vs resmi kurumlara iletildi. Bakanlığa bildirdiler. Bimere kadar şikayetçi oldular. Sonra çıktı yalandı özür dilerim ailem öğrenmesin dedi ama artık çok geçti. Bunun gibi.

Hayır kimliği değil.
Valla burda 7 sene olacak bulunurum ne yalanlar geldi geçti.
En son biri abisinin onu taciz ettiği yalanını attı ortaya.
Bütün yazılar vs resmi kurumlara iletildi. Bakanlığa bildirdiler. Bimere kadar şikayetçi oldular. Sonra çıktı yalandı özür dilerim ailem öğrenmesin dedi ama artık çok geçti. Bunun gibi.
Anladım ama neden yalan söyledi böyle bişey in yalanı olmaz ki. Cok ciddi bişey bu. Söylenmesini istemesi tamam bu normal bişey de yalan söylemesi iftira ayrı o Allaha onun arasında.

Back