Dertleşmek istedim.

Enterprise

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
20
1
16
Adana
Arkadaşlar içimde kaldı kimseye diyemedim, sizinle dertleşeyim dedim.
Gözlerim yüzüme nazarn çok küçük öyle ki bütün fotoğraf makineleri resmimi çekerken kapalı göz algılandı uyarısı veriyor hep. İnanın bugüne kadar gözleri kendimden daha küçük birini görmedim. Bize ne diyeceksiniz belki ama hiç değilse içimi dökeyim dedim, makyaj bile fayda etmiyor zaten belli bile olmuyor. Allah böyle yaratmış tabiiki isyan etmek haaşa zaten ama çok sıkıldım artık insanların neden gözlern bu kadar küçük sorusundan.
Bir çaresi olsa dakika düşünmeyeceğim ama yok işte kabullenmek zorundayım lakin kabullenemiyorum sanırım

üzülme canım ya benimde gözlerim küçük ayrıca çekik bende öyle fazla makyaj yapamıyorm. mesela dumansı göz makyajı ya da ona benzeyen makyajların hiçbirini yapamıyorm. küçükken arkadaşlarım bana nasıl görüyorsun sen öyle diyorlar. kendini seviyorsann hiçç sorun yok vallaa. sıkma canını :)

onlara neymis yaa sinir oluyorum boyle herseye karisan merakli insanlari ayrica soyle de bisey var ki kimse kusursuz degil ki kime sorsan begenmedigi bi yeri vardir ama hepimiz bi sekilde kusurlarimizi kapatmaya calisiyoruz.bence sen kafana taktigin icin gozunde buyutmussun canim biraz makyaj hilesiyle kapatilmicak sey yok

Ay saçmalığa bak kendileri mükemmel sanki mutlaka onlarda da var bir kusur,hepimizde var ki.Hem kusurlarımız bizi özel yapan farklı yapan.Üzüldüm ama senin üzülmene üzüldüm.Bu tarz düşünen insanlardan uzak dur sana yeter.

canım herkesin kusuru var bence. benim de burnum büyük göğüslerim küçük hatta bacaklarımın arası açık ,kaşlarıma da krem sürmeyince dökülüyor.çok şükür yine de sağlık olsun

Sen o insanlara bakma sonucta Rabbim seni boyle yaratmis hic uzulme. Benim kuzenimde gulunce gozleri kayboluyor mesela :)

Rabbim can sagligi versin gerisi bo$ :)

hiç üzülme en azından görebiliyosun güzellikleri anneni babanı kardeşlerini çiçekleri şükret bencee Allahım sağlık versinn en önemlisi o

senin gözlerin neden bukadar küçük ne yaaaaaa böyle saçma bişey olabilir mi
sen neden bukadar dangalaksın diyesi gelir insanın....
üzülme tatlım kusursuz insan olmaz, gözlerin görüyor ya bunu düşün...

Son düzenleme:
yani gözlerin neden küçük diye bi soru mu olur. sal..k mı bu insanlar.nedeni ne olabilir sence desene sen onlara...niye takıyosun ki herşeyde bir güzellik vardır.ben gözlerimi çok beğeniyorum,çoğu insanda güzel buluyor hayret sen nasıl beğenemedinki de diyebilirsin

Evet bir de o var sen nasl görüyorsun diyenler, uykusuzmusun yorgun gibisin diyenler. Kimse bişey demese bile ben artık herkesle kendimi kıyaslar oldum.

ya da şöyle de gözler küçük olunca çaresi var,makyajla filan idare ediyorum da Allah beyin küçüklüğü vermesin o küçük olunca hiçbirşeyi anlayamıyosun işte de...

boşver canım takma
ben de mesela dudakları benimkinden ince birini görmedim şimdiye kadar
o niye diye soranlara da diyecek laf bulamadım

cnm yaaa benimde kaşlarım bıyıklarım bir hafta uzarrr ellerim çirkin dahada sayabilirim ama bilirimki bunlar kimseyi ilgilendirmez beni beğenmeyen geri dursun sende böyle yap
ayrıca bir tavsiye prof.makyaj uzmanına bir danış bakalım o ne dicek

canım ya Allah sağlık versin gerisi faso fiso...
insanların elleri kolları bacakları yok... gözünün küçüklüğünü dert etme

Tekin Acar kozmetikte yaptırdım makyaj sonuç aynı, mezuniyetimde yaptırdım makyaj yine aynı.
Hatta mezuniyetimde sen niye makyaj yapmadın yetiştiremedin mi dediler halbuki profesyonel makyaj yapmıştım
İnsanların söylediklerine cevap verip oturtuyorum ama içimde birikmiş yine de bu zamandır demekki, bir çaresi olsa keşke,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…