Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dertleşip rahatlamak istiyorum.. çok sıkıldım gurbette
- Konu Sahibi sebg
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bu siteye üye olmak için eşime çok ısrar ettim. eşimde yaşadıgın şehiri ve isimlerimizi vermyeceksin gibi şartlar koştu. bunun için sadece ege bölgesindeyim diyebiliyorum.. şöyle diyeyim yaşadıgım yerde gelinler at gibi yarıştırılır. yani bir yönden de gerçeklik payı var pikniklerde herkez gelinlerini koştururmuş. Allahım... jkimin gelini yenecek diyee.. kaynanamın ısrarlarına karşı onunla koşu yarışı yapmıştımda ben seni geçerdim de yaşlandım gençken senden hızlı koşuyordum diye bir hafta söylendi.. arkadaşında dediği gibi Almanyada bile oluyormuş. belkide istanbuldan bu küçük şehire gelip böyle şeyler yaşamak agır geliyor bana belki konumu okuyanlar sen abartıyorsun diyor ama gerçekten bıktım
Bilemiyorum, ben de Egeliyim, garip geldi bana. Hala aynı şeyi söylüyorum, sen kendini ezdirdiğin sürece seni ezmek isteyen çok olur.
her yer de var beraber oturmak .alman ya daha zor gelinlerin durumu .ailesi olmadigi icin kendi sülalesi tek basina kaliyo.erkek de annesine karisina sahip cikmayacin ca orta da malesef gelinler kaliyo. zamanla psikolejisi bozuluyo.türkcem bozuldu .kusura bakmayin imla hatalrim falan varsaa. dogru düzgün kendimizi bile yetistiremiyoz .cocuklar bile yarim yamalak konusuyoo...
evet ben yurt dışında değilim ama durumum farklı değil eşimin ailesi var yanımızda kendi akrabalarımdan kimse yok.. inanın çok zor oluyor... ama bir yönden ii ailen hakkında ileri geri konuşacakları sebep olmuyor ailene laf diyemiyorlar... hoş demek istediginde kaynanam diyor da.. neysee
eşim karar değiştirdi ve çalışmamı kesinlikle istemedigini söyledi. neyapacagım bilmiyorum el işi yapacagım bugün el işi yaptım annem bitirde satamazsan kaynına verirsin kaynıma dedim satayım o kabul etmiyor dedim.. ee zaten onların çeyizinide sen tamamlıcan dedi senin oglunun hanımı tamamlayacakmış çeyizi öyle dedi dedim.. eşim bunu görmüyor işte evde iş yapsam para kazanamıcam
pfff
pfff
Arkadaşlar herkese merhaba yeni üye oldum kafayı yiyecem ben evli bir bayanım ve normalde aldatma olayına çok karşıydım aldatan bayanlara küfür ediyordum eşimi çok severek kaçarak evlendim eşim evlendikten 5 sene sonra ben hamileyken başkasına aşık oldu ben şok oldum kadın için ağlıyordu bende dedimki eşim beni çok seviyo nasıl bunu yaptı mahvoldum geceler boyu ağladım yeni doğum yapmıştım heralde kadın cinsel açıdan çok iyiymiş bu yüzden aşık olurmu insan
her neyse o gün söz verdim bende aşık olacam dedim ve aldattım ama her dafasında midem bulandı pişman oldum aşık olmaya çalıştım ama olmadı bir türlü aşık olamadım 4 sene geçti aşık olamıyorum dedim artık kimse umrumda değil dediğim anada birine çok yoğun duygular hissettim ve eşimden tiksiniyorum şu anda yalnız bu kişiyi gece gündüz düşünüyorum görmessem hasata oluyorum yalnız o evli bunun için ayrılıyorum sonra deliriyorum bu aldatanlara küfür ederdim şimdi ne haldeyim birde aramızdaki sadece cinsel çekimmi yoksa aşkmı bilmiyorum bunu nasıl anlarım
birde yaptığım yanliş ama öleceğimi bilsem son dakikamı bu şahısla ve kızımla geçirmek isterim
ne olur cevap yazın ama ben onsuz dakika geçiremiyorum yanlışı bilip vazgeçiyorum duramıyorum birde eşim beni çok yıprattı
ayrıca bu kişi eşini seviyo 2 çocuğu var bana karşı duyduğu sadece seksmi isteği bunu nasıl anlarım bu önemli
birde ben eşini seven adamla birlikte olcak kadar aşağılık olamam ama oluyorum mantığım durdu
her neyse o gün söz verdim bende aşık olacam dedim ve aldattım ama her dafasında midem bulandı pişman oldum aşık olmaya çalıştım ama olmadı bir türlü aşık olamadım 4 sene geçti aşık olamıyorum dedim artık kimse umrumda değil dediğim anada birine çok yoğun duygular hissettim ve eşimden tiksiniyorum şu anda yalnız bu kişiyi gece gündüz düşünüyorum görmessem hasata oluyorum yalnız o evli bunun için ayrılıyorum sonra deliriyorum bu aldatanlara küfür ederdim şimdi ne haldeyim birde aramızdaki sadece cinsel çekimmi yoksa aşkmı bilmiyorum bunu nasıl anlarım
birde yaptığım yanliş ama öleceğimi bilsem son dakikamı bu şahısla ve kızımla geçirmek isterim
ne olur cevap yazın ama ben onsuz dakika geçiremiyorum yanlışı bilip vazgeçiyorum duramıyorum birde eşim beni çok yıprattı
ayrıca bu kişi eşini seviyo 2 çocuğu var bana karşı duyduğu sadece seksmi isteği bunu nasıl anlarım bu önemli
birde ben eşini seven adamla birlikte olcak kadar aşağılık olamam ama oluyorum mantığım durdu
Arkadaşlar herkese merhaba yeni üye oldum kafayı yiyecem ben evli bir bayanım ve normalde aldatma olayına çok karşıydım aldatan bayanlara küfür ediyordum eşimi çok severek kaçarak evlendim eşim evlendikten 5 sene sonra ben hamileyken başkasına aşık oldu ben şok oldum kadın için ağlıyordu bende dedimki eşim beni çok seviyo nasıl bunu yaptı mahvoldum geceler boyu ağladım yeni doğum yapmıştım heralde kadın cinsel açıdan çok iyiymiş bu yüzden aşık olurmu insan
kardeş bunu kendine konu açıp yazsan daha dogru olmazmı.. yaptıgın yanlışın farkındasın ama hala ısrarla devam ediyorsun..sen eşinden boşandınmı. ki boşansan ne farkederki karşındaki adam da evli.. yazık değilmi biri senin yuvanı yıkarken sen başkasının yuvasını yıkacaksın. kadına acımıyorsun bari o iki çocuga acı...
Nasıl konu açıcam
nasıl anlatayım ki. birderdim var geneline git orda konu aç var tıkla yyaz yazacagını tamam de açılsın konun
merhaba kızlar içimi dökmek istedim gene sizlere... canım okadar sıkılıyorki.. kaynanamın surat asmaları.. dün ögrendim biz eşimle bir seminere katılacaktık bir tanıdıkla beraber. tanıdıgım ben gelmezsem siz gidersiniz ama gelirsek sizi alır brlikte gideriz dedi. olur dedim bir buçuk iki ay önceden ayarlanmış birşey tanıdık gelmedi. ben heyecanla saatlerin geçmesini bekliyorum kaynanamlar gitmeyin bence o tanıdıkla gidin sizi o tanıştırır vs.. diye baya bir söylediler eşime dedim onunda işine geldi tamam dedi.. gitmedik seminere neyse tanıdık kaynanamı görmüş sebg niye gelmedi demiş... oda bir arkadaşı ile sözleşti.. onlar gelmeyince oda gelmedi demiş birde bunu bana söyledi anne öylemi oldu dedim.. ogün biz gidecektik beraber gidin demedinizmi dedim ses etmedi her sorana da yalanını söylemiş... Allah ımm yaaa. belki yazacak sey bulamazsınız ama içimi dökmek istedim sizlere
canım benım henuz cok kucuksun
bu dertler dert bile degil aslinda
yarin obur gun guleceksin hatirlayinca..
evde is yapamam diyorsun, kocan ev gecindirmek icin insaatta calisiyor, belli ki maddi olarak kaynanalara baglisiniz biraz sabretsen
sikayet etmek yerine biraz daha icini acacak konularla ugrassan
simdi zaten ailenden ayrisin, yeni evlisin diye alingansin
kayinvaliden de burada okudugum cogu kayinvalideden daha iyi, zaten iyisi de cok bulunmuyor sen de bilirsin
hem senin derdin kayinvalidenle de degil esinle farkinda degilsin canim benim
bunlari kafana takip sabahlayacagina git simdi yat esinin yanina, sukretki sessiz sakin bir esin varmis, kalkip anasi babasi icin sana kizmiyor en azindan
dusun bakalim Allah korusun daha kotu durumlarda olsaniz
sokakta olsaniz, ac olsaniz ne olacak
Rabbim dermansiz dert vermesin canim
evliliginin en guzel gunlerini boyle sacma sapan seylerle karartma lutfen..
elindekiler icin sukret lutfen...
bu dertler dert bile degil aslinda
yarin obur gun guleceksin hatirlayinca..
evde is yapamam diyorsun, kocan ev gecindirmek icin insaatta calisiyor, belli ki maddi olarak kaynanalara baglisiniz biraz sabretsen
sikayet etmek yerine biraz daha icini acacak konularla ugrassan
simdi zaten ailenden ayrisin, yeni evlisin diye alingansin
kayinvaliden de burada okudugum cogu kayinvalideden daha iyi, zaten iyisi de cok bulunmuyor sen de bilirsin
hem senin derdin kayinvalidenle de degil esinle farkinda degilsin canim benim
bunlari kafana takip sabahlayacagina git simdi yat esinin yanina, sukretki sessiz sakin bir esin varmis, kalkip anasi babasi icin sana kizmiyor en azindan
dusun bakalim Allah korusun daha kotu durumlarda olsaniz
sokakta olsaniz, ac olsaniz ne olacak
Rabbim dermansiz dert vermesin canim
evliliginin en guzel gunlerini boyle sacma sapan seylerle karartma lutfen..
elindekiler icin sukret lutfen...
yorumun için çok teşekkür ederim elhamdülillah.. kaynanamın çogu kaynanadan ii oldugunu biliyorum. bunuda defalarca dile getirdim zaten.. düşünmeden konuşmaları.. beni köle gibi görmesi canımı çok sıkıyor.kendime öyle bir meşgale buldum ki :) çok şükür çok şükür diyorum eşim gerçekten çok sessiz sakin.. aslında biz hatayı baştan yaptık.. hayata atılmadan hayat kurduk.. ben babamdan harçlık isteyemezken onun ailesi tarafından evimin kurulması zoruma gidiyor.. ben zaten suanda bocalıyorum çünkü el üstünde büyüdüm acaba en büyük suçlu ailemmi bilemem beni el üstünde tutmaları el evinde zorluyormu beni bilemem. keşke mantıgımı kullansaydım ben düzen kurmadan baba eline bakıyorsanız lütfen evlenmek için acele etmeyin derim. önce düzeni kurun zaten Allah nasip ederse evlenilir ama önce düzen önce düzenn.. kimsenin düzenine uymak istemiyorsanız önce kendinize bir iş bulun ve eşinizde aile eline bakmasın. ben severek evlendim suan ki aklımla gene eşimle evlenirdim ama... önce işimi elime alırdım. ondan sonra yuvamı kurardım ozaman ne kimsenin benden beklentisi olurdu nede benim kimseeden beklentim olurdu.. kızlar evlilik yapmadan önce kendinizi tartın ben mantıgımı kullanmadım şimdi pişmanım... siz olmayın
canım benım 5 aylık evlısın henuz, baba evinden ayrilmak, yeni duzene alismak, bir de evlenirken kurulan hayallerin gerceklesmedigini gormek elbet zor. ama sakin ola ki pisman olmayasin, evliligin kotu olmamis neticede, hayirlisi imis olmus. simdi is artik sende bitecek, esin seni seviyor anladigim kadariyla, onun ailesini de kendi ailen gibi benimsemeye calis birazcik ne olur.. annenin babanin evinde oglene kadar uyunur belki ama el evinde kayinvalide de olmasa yakisik almaz. hele coluk cocuk olsun zaten unutacaksin uyumayi:) oncelikle beklentilerini en aza indirgersen sanirim daha iyi olacak, moralin bozuldukca sahip olduklarini dusun, seni mutlu eden seyleri, lutfen bunu yap, senden rica ediyorum.....
canım benım 5 aylık evlısın henuz, baba evinden ayrilmak, yeni duzene alismak, bir de evlenirken kurulan hayallerin gerceklesmedigini gormek elbet zor. ama sakin ola ki pisman olmayasin, evliligin kotu olmamis neticede, hayirlisi imis olmus. simdi is artik sende bitecek, esin seni seviyor anladigim kadariyla, onun ailesini de kendi ailen gibi benimsemeye calis birazcik ne olur.. annenin babanin evinde oglene kadar uyunur belki ama el evinde kayinvalide de olmasa yakisik almaz. hele coluk cocuk olsun zaten unutacaksin uyumayi:) oncelikle beklentilerini en aza indirgersen sanirim daha iyi olacak, moralin bozuldukca sahip olduklarini dusun, seni mutlu eden seyleri, lutfen bunu yap, senden rica ediyorum.....
çok güzel anlatmışsınız sağolun... sizin gibi düşünmeyi çok isterdim. takmamaya çalışıyorum öyle görünüyorum. ama onunla oturup muhabbet etmeye kalksak.. hep damarıma basıyor.. yalan da çıktı iyice sogudum ben ondan.iyi insan Allah var namazında niyazında ama içim artık ısınmıyor ona okadar agır konuşuyorki benimle. yukarı çıktıgımda onların surat asıksa kaçacak delik arıyorum görmek istemiyorum. çünkü benim annem suçluda olsam gülücügünü benden eksiltmezdi. ama bunda suçum ne anlayamadım hizmetçi gibi kullanmak istiyor yapmayınca küsüyor kocamla akşamları başbaşa kalmak istiyorum küsüyor... uzak olan tatlı olurmuş keşke en baştan uzak olmak isteseymişim. ona yakın durmaya çalışıyorum okadar emegi var diyorum. yakın davranıyorum laf sokuyor... canı istediginde küsüyor istediginde barışıyor nasıl benim içimden gelsin hep ii hep ii olmak