bu siteye üye olmak için eşime çok ısrar ettim. eşimde yaşadıgın şehiri ve isimlerimizi vermyeceksin gibi şartlar koştu. bunun için sadece ege bölgesindeyim diyebiliyorum.. şöyle diyeyim yaşadıgım yerde gelinler at gibi yarıştırılır. yani bir yönden de gerçeklik payı var pikniklerde herkez gelinlerini koştururmuş.Allahım... jkimin gelini yenecek diyee.. kaynanamın ısrarlarına karşı onunla koşu yarışı yapmıştımda ben seni geçerdim de yaşlandım gençken senden hızlı koşuyordum diye bir hafta söylendi. . arkadaşında dediği gibi Almanyada bile oluyormuş. belkide istanbuldan bu küçük şehire gelip böyle şeyler yaşamak agır geliyor bana belki konumu okuyanlar sen abartıyorsun diyor ama gerçekten bıktım
ayşa bu arada sende mi severek evlendin
Arkadaşlar herkese merhaba yeni üye oldum kafayı yiyecem ben evli bir bayanım ve normalde aldatma olayına çok karşıydım aldatan bayanlara küfür ediyordum eşimi çok severek kaçarak evlendim eşim evlendikten 5 sene sonra ben hamileyken başkasına aşık oldu ben şok oldum kadın için ağlıyordu bende dedimki eşim beni çok seviyo nasıl bunu yaptı mahvoldum geceler boyu ağladım yeni doğum yapmıştım heralde kadın cinsel açıdan çok iyiymiş bu yüzden aşık olurmu insan
her neyse o gün söz verdim bende aşık olacam dedim ve aldattım ama her dafasında midem bulandı pişman oldum aşık olmaya çalıştım ama olmadı bir türlü aşık olamadım 4 sene geçti aşık olamıyorum dedim artık kimse umrumda değil dediğim anada birine çok yoğun duygular hissettim ve eşimden tiksiniyorum şu anda yalnız bu kişiyi gece gündüz düşünüyorum görmessem hasata oluyorum yalnız o evli bunun için ayrılıyorum sonra deliriyorum bu aldatanlara küfür ederdim şimdi ne haldeyim birde aramızdaki sadece cinsel çekimmi yoksa aşkmı bilmiyorum bunu nasıl anlarım
birde yaptığım yanliş ama öleceğimi bilsem son dakikamı bu şahısla ve kızımla geçirmek isterim
ne olur cevap yazın ama ben onsuz dakika geçiremiyorum yanlışı bilip vazgeçiyorum duramıyorum birde eşim beni çok yıprattı
ayrıca bu kişi eşini seviyo 2 çocuğu var bana karşı duyduğu sadece seksmi isteği bunu nasıl anlarım bu önemli
birde ben eşini seven adamla birlikte olcak kadar aşağılık olamam ama oluyorum mantığım durdu
Nasıl konu açıcam
canım benım 5 aylık evlısın henuz, baba evinden ayrilmak, yeni duzene alismak, bir de evlenirken kurulan hayallerin gerceklesmedigini gormek elbet zor. ama sakin ola ki pisman olmayasin, evliligin kotu olmamis neticede, hayirlisi imis olmus. simdi is artik sende bitecek, esin seni seviyor anladigim kadariyla, onun ailesini de kendi ailen gibi benimsemeye calis birazcik ne olur.. annenin babanin evinde oglene kadar uyunur belki ama el evinde kayinvalide de olmasa yakisik almaz. hele coluk cocuk olsun zaten unutacaksin uyumayi:) oncelikle beklentilerini en aza indirgersen sanirim daha iyi olacak, moralin bozuldukca sahip olduklarini dusun, seni mutlu eden seyleri, lutfen bunu yap, senden rica ediyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?