• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertleşelim azcık bakımsızlıktan bittim resmen

mutfaktayasayankadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
14
0
36
Sivas
mrb kızlar doğum yapalı 11 ay oldu ben 11 aydır aynaya bakamıyorum desem inanırmısınız oğlum inanılmaz huzursuz bir çocuk eşim de yardımcı değil aksine artı zahmet bana artık yemek temizlik uykusuzluk yorgunluk bitirdi beni çıldırcam resmen 3 aydır kaşlarımı dudak üstünü almıyorum düşünebiliyormusuz vaktim yok çünkü acayip bunaldım kaçıp gidesim geliyor resmen dertleşelim azcık

mrb kızlar doğum yapalı 11 ay oldu ben 11 aydır aynaya bakamıyorum desem inanırmısınız oğlum inanılmaz huzursuz bir çocuk eşim de yardımcı değil aksine artı zahmet bana artık yemek temizlik uykusuzluk yorgunluk bitirdi beni çıldırcam resmen 3 aydır kaşlarımı dudak üstünü almıyorum düşünebiliyormusuz vaktim yok çünkü acayip bunaldım kaçıp gidesim geliyor resmen dertleşelim azcık

canım yaa Allah kolaylık versin.sanırım sana yardımcı olabilecek kimsede yok zor iş bütün herşeye yetişmek.

yok tatlım ya kimse yok yardım edecek aslında kayınvalide falan sağ sağlıklı şükür de kimse yorulmak istemiyor sezeryan oldum çocuk gece çok ağlıyor diye kocam odasını değiştirdi ben ameliyatlı ameliyatlı tek başıma geceler geçirdim düüşün yani gerçi hala yalnız yatıyorum oğlanla sabaha kadar uyuma akşama kadar oturma çok doldum resmen

Yemek yapmadan olmaz ama temizlikten biraz zaman ayırıp bebeğiniz uyudugunda kaş bıyık yapsanız,bu o kadar fazla zaman almayacaktır,bakım için illa pür makyaj olmak gerekmıyor,temız bı cılt,,, ıyı alınmıs kaş bıyık ve iyi kokmak zaman olmadıgında yeterlı bakım için.

Yemek yapmadan olmaz ama temizlikten biraz zaman ayırıp bebeğiniz uyudugunda kaş bıyık yapsanız,bu o kadar fazla zaman almayacaktır,bakım için illa pür makyaj olmak gerekmıyor,temız bı cılt,,, ıyı alınmıs kaş bıyık ve iyi kokmak zaman olmadıgında yeterlı bakım için.

canım bebeğimin uykusu hala çok düzensiz gündüzleri uyduğu zaman ancak yemek yapabiliyorum zaten temizliğimi de o uyanıkken tv karşısında oyalayarak yapıyorum açıkcası kendime gelene kadar da yorgunluktan halim kalmıyor

Back