dert

daisysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
485
170
Hanimlar cok buyuk acilar icindeyiz evde. Annm de kronik bircok rahatsizliklar var şuanda hemen hemen yatakta yasiyor sayilir. Son 4 aydir yuruyemiyor. Yaklasik 2aydir çok acaip sekilde gergin. Sabahtan aksama kadar surekli bagiriyor. Bagira bagira laflar soyluyor. geceleri dogru durust uyutmuyor surekli inleme sesleri çıkarıyor. Acisi agrisi var biliyoruz ama cok asiri tepki gösteriyor. Eve bir misafir geldiginde ayni acilari cekse bile inlemiyor bagirmiyor. Sakin duruyor hatta ferahliyor insan gordugu icin.Biliyorum cok daraldi cok bunaldi eve hapsolmaktan ama biraydir gece gunduz beni de yedi bitirdi. Evde sürekli bagirma sesleri. Halam bizde kalıyor. Ama annemin ferahlayabilmesi sakin olabilmesi mutlu olabilmesi için biz yetmiyoruz. Bir de son zamanlarda bazi bilinç bozukluklari göstermeye basladi. Kizginken Surekli ayni seyi tekrar etme ve gecmisteki bazi olaylari yeni olmus gibi karistirma gibi. Dr gittik demans baslangici olabilir deniliyor ama bobrek yetersizliginden dolayi dasakinlestirici yazamiyor.
annemi nasil rahatlatabilirim? Bildiginiz kullandiginiz yan etkisi olmayan bitkisel ilaç var mi ya da baska onerileriniz var mi??

cok gecmis olsun yardımcı yorum yapmak isterdim ama bulamıyorum bir sey.

Ona hoşuna gidecek eski diziler izletin. Eve belki bir kuş alabilirsiniz, dikkatini dağıtır. İlaç ya da başka bir öneri için yaşlılık psikiyatrisi ile ilgili özel bir hastane var, oradan öneri alabilirsiniz. Özel hastane adı veriliyor mu bilmiyorum ancak meşhur hastane Çapa'nın yanındaki vakıf üniversitesi. Sizi güç ve sabır diliyorum, annenize de huzur...

Sağolun. .

Allah sıfa versın ıns . benım aklıma ılactan zıyade mumkunse tekerleklı sandalye ıle gun ıcerısınde kucuk gezıntıler geldı .
hem kendısındekı stres azarlı ıkı ınsan gordukce kafası dagılır hem sızın pskolojınızde bı nebze duzelmıs olur .

Tekerlekli sandalye fikrini biz de dusunduk en yakın zamanda alacagiz inş. Teşekkür ederim

Aranizda saglik personeli. ., dr vs ya da bu durumlari yaşayanlar bi yorum yapsaniz yaaa elim kolum bağlı ne yapacagimi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…