dert

yarennim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
68
14
39
arkadaşlar benim sorunum şu kayınpederimin borcu var ve bu borcu karısı falan bilmiyor eşimle beraber kredi çektiler eşimin üzerine eşimde nasıl ödeyecek ben eşime ennesine söyleyelim diyorum yok diyo kabul etmiyo kayın pederim de habersizmiş gibi davranıyo sanki bu borç onun degilmiş gibi sizce ben neyapayımm..

şu eşlere azıcık saygılı olmak neden bu kadar zor?
onlar onun annesi babası
kim bilir zamanında onlar eşinize neler verdiler
o da evlat olarak babasının borcunu ödemek istiyor işte
size hiçbir şey yapmak düşmez
eşiniz annesine söylemek istemiyorsa söyleyemezsiniz

haklısınız bencede ödemeli ama ödeyecek durumu yoksa ve bakmakla hukümlü 2tane çocugu varsa vebukişi kırada oturuyorise 1000 lira maaş alıyorise

eşlerin birbirinden bir şey saklaması ya da yalan söylemesi kadar beni rahatsız eden bir şey yok( kp ile kv için diyorum)
belki de biliyor bilmemezlikten geliyor, eşin ödesin diye( benimki öyle yapardı)

Reactions: anu
kayınpederin borcu olduğuna emin misin?

haklısınız bencede ödemeli ama ödeyecek durumu yoksa ve bakmakla hukümlü 2tane çocugu varsa vebukişi kırada oturuyorise 1000 lira maaş alıyorise

bakın bu yazdıklarınız, ilk mesajınızla birleşince ancak şu 2 anlam çıkabilir:
benim eşim hesap kitap bilmez, aptaldır, ödeyemeyeceği şeye öderim der, yönetilmesi gerekir, müdahale edilmesi gerekir
veya
benim eşim çocuklarını beni önemsemez, varsa yoksa kendi anne babası, bizden çalıp onlara veriyor
hangisi?

zira durum yazdığınız gibiyse bence "iyi niyetle" yani "kimseye hayır diyemez, kimseyi kıramaz" gibi kavramlarla açıklanacak gibi görünmüyor

bu arada kredi ne kadar? taksitleri ne kadar?

eşlerin birbirinden bir şey saklaması ya da yalan söylemesi kadar beni rahatsız eden bir şey yok( kp ile kv için diyorum)
belki de biliyor bilmemezlikten geliyor, eşin ödesin diye( benimki öyle yapardı)

Onlarin dert etmdgni senmi dert etcen relax ol madem borc yok gibi yapiyolar sende oyle yap kisitlama kendni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…