• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert sayılmaz belki ama icime dert oldu

SeviyomHee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
2.419
6.103
158
Hemen konuya gireyim. Herkesin ayağında olan süperstar ayakkabıları çok beğeniyorum. Ama genelde tutumlu bir insanım ucuz kıyafetler alırım. Bugün adidasa girdim 450 tl :skandal:

Kimilerinin gücü yetebilir ama çoğu kişinin replika ürün aldığını düşünüyorum. Ben de alsam diye içimden geçiriyorum. Aslında ihtiyacım olmayan şeyleri almam ihtiyacıma göre alışveriş yaparım ama bu ayakkabıyı uzun süredir istiyordum baskılıyordum kendimi. Şimdi çok fazla istemeye başladım. Eşim de böyle çakma şeylerin kul hakkına girdiğini çok istiyorsam bir şekilde para ayırıp orjinal alabileceğini söylüyor. Ama hem bu kadar fiyatın israf olduğunu düşünüyorum hem de eşimin zorlanacağını biliyorum. Kararsız kaldım sizle paylaşayım dedim.

Bir de büyük ihtimalle replika alacağım. Içimde öyle planladım. Siz hiç aldınız mı sorun çıkıyor mu. Instagramda bir sitede çok takipçili uygun fiyata buldum. Ama güvenemedim.:KK17:

Son düzenleme:
geçen yaz 410 liraya almıştım ben de. içime oturdu biraz ama beğeniyorum yani. paran varsa bence israf da değil kul hakkı da değil. ama maddi olarak zorlayacaksa almak çok saçma. benim imkanım olduğu için almıştım, kendi maaşımla 4 taksitle. aileme asla aldırmazdım mesela.

ayrıca aslını alamıyorsan çakmasını da alma bence. hem belli oluyor, hem de çok çabuk eskiyor.

450 tl veriyorsun ama 2 yil garanti veriyorlar.Eskimiyorda hemen Çakmasi cok belli oluyor.Ben söyle düşünürüm vucudu tasiyan ayaklar rahat olmali ayakkabinin icinde. Onun icinde biraz kesenin agzini acmak gerekiyor.Esiniz siz o kadar para vermeyin diye kul hakki demis yoksa alakasi yok.O zaman marka giyen herkes kul hakkina giriyor.

Mesaj tekrarı.

Arkadaşlar kul hakkı meselesini yanlış anladınız bence. Çakma ürün almak kul hakkı demek istemiş :)

Arabanız yoksa her yere yürüyerek gidiyorsanız arabaymis gibi düşünüp pahalı ayakkabı alabilirsiniz :P

Herşeye eyvallah da, kul hakkı kısmını anlayamadım, kaliteli ayakkabı giyince kimin hakkına giriliyor?

geçen yaz 410 liraya almıştım ben de. içime oturdu biraz ama beğeniyorum yani. paran varsa bence israf da değil kul hakkı da değil. ama maddi olarak zorlayacaksa almak çok saçma. benim imkanım olduğu için almıştım, kendi maaşımla 4 taksitle. aileme asla aldırmazdım mesela.

ayrıca aslını alamıyorsan çakmasını da alma bence. hem belli oluyor, hem de çok çabuk eskiyor.

Replika almak kul hakkı olur dedi yanlış anlatmışım sanırım.

Pardon da bir ayakkabıya 10.000 $, çantaya 40.000 $ veren zenginler, ayağına giyecek çorap bile bulamayanların hakkına girmiyor muymuş?

Pardon da bir ayakkabıya 10.000 $, çantaya 40.000 $ veren zenginler, ayağına giyecek çorap bile bulamayanların hakkına girmiyor muymuş?
450 tl veriyorsun ama 2 yil garanti veriyorlar.Eskimiyorda hemen Çakmasi cok belli oluyor.Ben söyle düşünürüm vucudu tasiyan ayaklar rahat olmali ayakkabinin icinde. Onun icinde biraz kesenin agzini acmak gerekiyor.Esiniz siz o kadar para vermeyin diye kul hakki demis yoksa alakasi yok.O zaman marka giyen herkes kul hakkina giriyor.

Replika almak kul hakkı olur dedi yanlış anlatmışım sanırım

İndirim dönemlerini takip edin. Özellikle internette(Boyner gibi sitelerde) çeklerle çok daha uygun fiyata geliyor. Ben geçen yaz 240 gibi bi fiyata almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Şu düz klasik siyah beyaz olanını.
He hevesim geçsin derseniz repliksin da alanilirsiniz. Kimse eğilipte ayağınızı incelemediler belli olmuyor bence.

Orjinal almalısın bence ayakkabı önemli.450 vermek istemem ayakkabıya imkanımda var ama alacaksam gerçeğini alırım.bende adidasın eşofmanlarını çok kullanırım.fiyatları 2-3 yıl içinde aşırı artmış ama yine de alacağım çünkü en rahat ettiğim eşofman onlar.sizde alın bir sefer uzun süre dayanıyorlar.

İndirim dönemlerini takip edin. Özellikle internette(Boyner gibi sitelerde) çeklerle çok daha uygun fiyata geliyor. Ben geçen yaz 240 gibi bi fiyata almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Şu düz klasik siyah beyaz olanını.
He hevesim geçsin derseniz repliksin da alanilirsiniz. Kimse eğilipte ayağınızı incelemediler belli olmuyor bence.

Sanırım indirimi bekleyeceğim. En mantıklısı bu geldi :)

Tek maas ile geciniyorsunuz ve 450 tl''ik ayakkabi istiyorsunuz. Insansiniz, elbette istiyebilirsiniz fakat o,zaman bunun icin emek vermeniz lazim. Ise girin ve her ay bir miktar ayirin. Biriktirdiginiz para ile o ayakkabiyi almis olursunuz. Bu halde maddi zorlukta cekmezsiniz.

Back