Dert sayılmaz ama.

brcubrcu0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
1.971
779
31
Arkadaşlar merhaba bir konuda tecrübeli arkadaşlara danışacaktım . 4 ay önce evlendim. Vajinismus sorunu yaşadım atlattım. Şuan çocuk istemediğimiz için korunuyoruz. Fakat dün korumasız oldu öylr gelişti diyelim.
Şimdi konuya geleyim. 2 aralıkta eşimin doğum günü, onun için alkollü bi eğlenve mekanında rezervasyon yapacaktım . Öyle planlamıştım. Eğlenelim diye. Yine de kafama takıldo o korunmasız ilişki nedeniyle gebe kalırsam alkol zarar verir mi? Gebelilte alkol almamak gerek diye biliyorum. Tecrübeli arkadaşlar yeşillendirirse sevinirim. Hiç risk almayıp o rezervasyondan vaz mı geçeyim?

Bence bir şey olmaz ya. Hem daha fol yok yumurta yok. Bebek geliyorsa da keyifli bir bebek dünyaya gelir

Bunu ancak kadın doğum uzmanı cevaplayabilir. Ama alkolün gebelik üzerinde olumsuz etkileri mevcut. Google'da bir sürü bilgi mevcut.

Bir kereden birşey olmaz demiştim ikinci kez hamile kaldigim zaman ama olunca bal gibide oluyormuş.Yinede alkollu ortama girmeseniz daha iyi bence icmeyin içsenizde herhalde daha dollenme aşamasinda oldugu için onemli etki etmez.Ama en azindan içiniz rahat olur hamile kalirsaniz.

Bende öyle düşünüyoeum. Ama şey geldi aklıma korunmadan aylarca ilişkiye girip çocuğu anca olanlar vae. O süreçte hep gebelermiş gibi mi dikkat ediyorlar .

Yok kotu anlamda demedim yani yapmiyorlar zaten hamile kalmak için çok ugraşiyoruz birde alkolun yada sigaranin engellemesini istemeyiz zaten sagliga yararli birşey oldugu soylenemez
Anladım orası öyle tabi . Bende bilinçli olarak çocuğum olsun diye ilişki yaşasam muhtemelen evet o dönem her şeye dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…