Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi bende şu açıdan cevap vereyim:)) eşim nakliyeci olduğu için ofiste bulunmuyor.yani kızla hangi ara samimi oldun da bu tarzda konuşuyorsun demeleri mi adamaŞimdi şu açıdan bakıcam ben çalışırken çalışma arkadaşlarımızla bayağı samimiydik çünkü 10 12 saat birlikte vakit geçirince ister istemez samimi oluyorsun zaten bide aylar yıllarca belki
Şimdi kendi açımdan düşünüyorum kıskanırmıydım kıskanırdım, ama eşimde kadın iş arkadaşıyla samimidir bir çok şeyi konuştuklarını biliyorum sorun etmiyorum heralde kendimi onun yerine koyunca normal geliyor
Canim kimisi sorun eder kimisi etmez sen esini daha iyi taniyorsun mesela esim oyle bir konusma yapiyorsa kesin hoslaniyor derdim sorun ederdim ama Bibibella gibi sorum etmeyende vardirYok kız arkadaşı hiç.bi bu çıktı piyangodan
Ha ona bişey diyemem ben aynı ortamda çalışanlardan örnek verdimŞimdi bende şu açıdan cevap vereyim:)) eşim nakliyeci olduğu için ofiste bulunmuyor.yani kızla hangi ara samimi oldun da bu tarzda konuşuyorsun demeleri mi adama
Olsaydı peki?Ha ona bişey diyemem ben aynı ortamda çalışanlardan örnek verdim
Ayrıca ben sorun etmiyorum ama ki sorun ettim diyelim senin gibi ilk gördüğümde bağırıp çağırsaydım o olay orda biterdi bi daha muhatap olmazdı net.
Olmazdı sonuçta eşimi tanıyorum o yüzden sana bişey diyemiyorum.Olsaydı peki?
Ne zamandır birliktesiniz canım biraz rahat bırak ama tetikte ol yani kontrol falan etEşim aynı senin de dediğin gibi ilk tartışmadan sonra bi daha yapmayacağına inandığım bi adam dıı. Zaten beni üzen de inancımın güveninin sarsılması
olay budurYuh artık ne canıymış o ya