Dert etmeli miyim etmemeli miyim bilmiyorum..birlikte karar verelim

Şimdi şu açıdan bakıcam ben çalışırken çalışma arkadaşlarımızla bayağı samimiydik çünkü 10 12 saat birlikte vakit geçirince ister istemez samimi oluyorsun zaten bide aylar yıllarca belki o_O
Şimdi kendi açımdan düşünüyorum kıskanırmıydım kıskanırdım, ama eşimde kadın iş arkadaşıyla samimidir bir çok şeyi konuştuklarını biliyorum sorun etmiyorum heralde kendimi onun yerine koyunca normal geliyor :KK14:
Şimdi bende şu açıdan cevap vereyim:)) eşim nakliyeci olduğu için ofiste bulunmuyor.yani kızla hangi ara samimi oldun da bu tarzda konuşuyorsun demeleri mi adama:KK58:

Şimdi bende şu açıdan cevap vereyim:)) eşim nakliyeci olduğu için ofiste bulunmuyor.yani kızla hangi ara samimi oldun da bu tarzda konuşuyorsun demeleri mi adama:KK58:
Ha ona bişey diyemem ben aynı ortamda çalışanlardan örnek verdim :KK66:
Ayrıca ben sorun etmiyorum ama ki sorun ettim diyelim senin gibi ilk gördüğümde bağırıp çağırsaydım o olay orda biterdi bi daha muhatap olmazdı net.

Ha ona bişey diyemem ben aynı ortamda çalışanlardan örnek verdim :KK66:
Ayrıca ben sorun etmiyorum ama ki sorun ettim diyelim senin gibi ilk gördüğümde bağırıp çağırsaydım o olay orda biterdi bi daha muhatap olmazdı net.
Olsaydı peki?

Eşim aynı senin de dediğin gibi ilk tartışmadan sonra bi daha yapmayacağına inandığım bi adam dıı. Zaten beni üzen de inancımın güveninin sarsılması

ya bilmiyorum bi bana mı öyle geldi ama kız aksi belli ki eşin yaranmaya çalışıyor kaba olucak ama bir nevi yalakalık gibi işte..

Ben de hoslanmazdim bu tarz samimi konuslardan, ne gerek varmiski canimli cicimli konusmaya. Kizdim esine :KK62:

ben ciddi problem ederdim. bazı insanlar fazla samımı hiç sevmem boyle seylerı. bence esinle konus bu konuyu rahatsız oldugunu dile getir dıkkat etsın :KK67:

Gereksiz samimiyet olmuş. Isle ilgili olsa bir nebze yumuşatılabilirdi ama araba muhabbeti fazla gereksiz olmuş. Eşiniz belki arasını iyi tutup idare ediyor kendince,bunun dışında bir niyetide olmayabilir ama size bunu açıkça dile getirebilir diye düşünüyorum.
Net bir şekilde tavrınızı koyun, bu samimi konuşmalari tasvip etmediğinizi söyleyin.

burnuma pis kokular gelıyor :KK57:
eşine buyuk ayar ver derim

X