• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert degil. sadece tesekür

NMB24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
2.908
4.975
48
canlarim benim. belki kim bilir sizlerlede karsilastim :).

bir hafta i̇stanbul gezimden sonra üzerimdeki soku atlatamiyorum. okadar iyi insanlarla karsilastimki. hepsi yardim sever güler yüzlü. o karmasinin telasin icinde yolu sasirdigimizda bize yol gösterenler. tramvaya binerken bebek arabasiyla bize yardim edenler, hatta ve hatta tramvayi karistirmiyalim diye bizimle bekliyenler. kapali carsida sirtimda cantam cebimde telefon... herkezin bebegim icin yol acmasi. sira varken ay bebege yazik siz beklemeyin diye yol vermeleri. Hatta ay ne tatliymis diyip gelip öpmeleri. ki cocuguma dokunulmasini sevmem. ama bu ictenlik okadar ruhumu yumusattiki, okadar güzeldiki. vs vs liste uzar gider. i̇stanbullular güzel insanlar hepinize cok cok tesekür ediyorum. bizi cok mutlu ettiniz. keske tekrar bulabilsem sizi :).
 
hayir ciddiyim demek cok sansliydim

böbrek falan yerinde mi bi kontrol edin.
Yani bebeği öpeyim derken başka bebekle değiştiriverirler, öyle bir yer diyeyim size:D
 
Ülkede iyi insan sayısı kötü insanndan kat be kat fazla bence. Çok şükür ben de gün içinde hep iyi insanlarla karşılaşıyorum. üstelik vakit geçirdiğim yer, insanların huzursuz hatta mutsuz olduğu bir yer olmasına rağmen o stres içinde yardımcı olmak isteyenler ufacık da olsa gülümseyenler nezakette bulunanlar çok fazla. :) ülkemin insanlarını çok seviyorum ve hiçbir ülkeye de degismem bu insanlarî. Coğrafya olarak bircok stresle yaşamak zorunda oldugumuz için ve iletişim araçlarından genellikle kötü olaylar haber yapıldığü için hep kötüymüş zannediyoruz. Halbuki biraz daha yavaş yaşasak ya da biraz dikkat etsek ne kadar güzel insanlar oldugunu herkes farkeder.

Her sey kötü, daha da kötü olacak gibi paranoya yapmaya gerek yok bence. Kimisi sert de gözükse yine de cok güzel insanlarla yaşıyoruz :)
 
Yahu ne karamsar yorumlar var :) doğma büyüme istanbulluyum arkadaşın anlattıklarını çok yaşadım. Yaşadığım olumsuzluklar iki elin parmaklarını geçmez.

Hele o fötr şapkalı eski istanbul beyefendisi yaşlılar yok mu? Karşılaşıp iki kelam etseniz tadından yenmez :KK200:
 
Orasını uzaylılar istila etti aslında.

Biz normal istanbullular oralarda olmuypruz ondan öyle güzel şeyler yaşadınız siz:KK53:
 
Yok yok şaka :D
Hepsi aynı anda denk gelmez ama bebekli kadınlara ekstra hassas davranılıyor o bir gerçek :)
 
Hangi istanbul bu .... bize kötü davraniyor baskasinin yaninda güler yuzlu mu oluyor.....kapalicarsiya yakınım daha centilmen ile karsilasmadim ... ben istanbuldan gitmek icin gun sayıyorum şaşırdım açıkçası ... :)
 
Valla şanslıymışsın 29 seneyi devirdim istanbulda daha iyisiyle karşılasmadım yardım sever insanlar eminim vardır yol gösterenlerde
metrobüs ile otobüste yolculuk yapmadığıysan eger kötülere denk gelmemişsindir.ne diyelim senin adına sevindim :KK51::KK51:
 
Back
X